Szerelem

Új szerelme miatt szakított exével Liu Shaoang

Bors

Létrehozva: 2022.06.10.

Módosítva: 2022.06.10.

Két lány között őrlödött a koris.

Egy szerelem sem tarthat örökké, s ezt tudja már Liu Shaoang is. A kétszeres olimpiai bajnok új párja oldalán utazott el hosszú nyaralására, New Yorkban és Mexikóban is Latincic Lídia töltött vele boldog napokat. A szinkronkorcsolya-válogatott tagja a jégpályán találkozott először Shaoanggal, akinek nehéz döntést kellett meghoznia. 

Liu Shaoang az első magyar egyéni arannyal a téli olimpiák történetében
Fotó: MTI

Korábban évekig a rúdtáncos Makovinyi Tiffany volt a párja, őt már családjának is bemutatta a bajnok. Sőt, a lány együtt szurkolt a Liu-testvérekért a fiúk édesanyjával a pekingi olimpia alatt, a szülői házban a tévé előtt közösen ünnepelték a kisebbik srác 500 méteren szerzett aranyérmét.

Fotó: Schumy Csaba [email protected]


Több hónapja hallottunk arról, hogy Ádó és Lídia között alakulhat valami. De ezek csak pletykák voltak, ráadásul Shaoang hivatalosan foglalt is volt 

– mesélte a Borsnak a korcsolyázók jó ismerőse, aki azt is elárulta, mikor mutatkozott először új párjával a bajnok.  "Aztán az olimpia után Shaoang szakított akkori kedvesével, Tiffanyt derült égből villámcsapásként érte a hír. Érthetően nagyon megviselte. A fiú és Lídia márciusban egy óbudai versenyen már együtt mutatkoztak, onnantól hivatalosan is egy párt alkotnak."

A lap kereste Tiffanyt, de ő nem kívánt az elmúlt hónapokkal kapcsolatban beszélni. Shaoang Lídiát egyelőre nem mutatta be odahaza, de hamarosan erre is sor kerülhet.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek