Atlétika

"Mindig felpofozom magam" – Budapestre tart a világ legszexibb atlétanője

CHI

Létrehozva: 2023.04.13.

Modellként sem utolsó a szőke sportolónő.

Alica Schmidt

Alica Schmidt óriási népszerűségnek örvend a közösségi médiában, a német futót 3,7 millióan követik az Instagram oldalán: a szőke szépség a napokban jelentősen növelte a rajongótáborát, miután szerepelt a Women's Health címlapján – írja a The Sun

Alica Schmidt
Fotó: Women's Health

A "világ legszexibb sportolójának" választott Alica ezúttal a tökéletesen kidolgozott hasfalával keltett figyelmet. A 24 éves szépség címlapról címlapra "vándorol", nemrégiben a Forbes magazin is szót ejtett róla, amikor a 30 év alatti befolyásos fiatalokat listázta a nevét. A modellként is aktív szépség állítólag könnyes szemmel fogadta a Forbes cikkét.

Alica augusztusban Budapestre érkezik, részt vesz 19-27. között az itteni atlétikai világbajnokságon. Korábban a Bildnek elmondta, a versenyek előtt rendszeresen felpofozza magát:

"Mindig felpofozom magam, előbb az arcomat, aztán a mellkasom fölött, majd a combjaimat a versenyek rajtja előtt. Azért csinálom, hogy tudatosítsam magamban: most kezdődik a verseny, most kell késznek lennem. Ez összpontosításra késztet."

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek