Világsztár

A budapesti éjszakában bulizott az atlétikai vb sztárja – Fotók

sk

Létrehozva: 2023.08.23.

Gianmarco Tamberi óriási show-t csinált kedden este a Nemzeti Atlétikai Központban, miután megnyerte a magasugrást a budapesti atlétikai világbajnokságon.

Az olaszok olimpiai és Európa-bajnok magasugrója, Gianmarco Tamberi kedd éjjel begyűjtötte azt az aranyat, amire már nagyon vágyott: világbajnok is lett. A nagy showman nem először versenyzett féloldalasan leborotvált szakállal és bajusszal, s a budapesti vb-n a Nemzeti Atlétikai Központban már a döntő előtt kirukkolt egy műsorszámmal. Tamberi átvette a c a zenészektől, a nap végén pedig megfürdött a vizesárokban – írja a Magyar Nemzet.

Tamberi
Fotó: Xinhua via AFP

Tamberi a győzelme után hosszú percekig ünnepelt, csókolta a szerelmét, még a zenészek mellé is betársult dobosként. 

Később a 3000 méteres akadályfutás arany- és bronzérmesével, a marokkói Szufian el-Bakkalival és a kenyai Abraham Kibiwottal együtt beleugrott a vizesárokba.

Az M4 Sport riporterének azt mondta, hatalmas bulira készült.

2015 óta négy világbajnokságon indultam, de még érmet sem sikerült nyernem, szóval ez az arany nagyon hiányzott. És most végre meglett egy csodálatos közönség előtt, úgy éreztem magam, mintha otthon versenyeznék. Szeretném megköszönni mindenkinek, olaszoknak, magyaroknak, akik támogattak, hogy elérjem a célomat 

– nyilatkozta Gianmarco Tamberi az M4 Sport kamerája előtt, és nem titkolta, hogy az éjszaka folytatásában kirúg  a hámból.

Nézd meg a Tamberi-buliról készült galériánkat:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek