Gyász

"Laurával sírtunk és nevettünk" - Az esküvő után vesztette el élete szerelmét az összetört férj

Létrehozva: 2023.09.26.

Szörnyű tragédia érte az angol Derby County labdarúgó-csapatának kapusát.

Az angol labdarúgó kapus, Josh Vickers június 1-jén, a cambridge-i Holmewood Hallban feleségül vette szerelmét, Laurát, aki három hónappal később elvesztette küzdelmét a daganatos betegségével és életét vesztette - írja a The Sun. A Derby County kapusa ma elárulta, megszakadt a szíve, miután Laura egy évig küzdött a betegséggel. Az Instagram-oldalán Vickers szívből jövő tisztelgést tett feleségének, Laurának.

"Már annyiszor leírtam és nem írtam, és még mindig nem találom a megfelelő szavakat, nem tudom, valaha megfogom-e. Kedd este a feleségem elvesztette a rák elleni hosszú küzdelmét... Laura a legerősebb, legbátrabb és legszerethetőbb ember, akivel valaha találkoztam. Mindazok ellenére, amin keresztülment, továbbra is mosolygott. Soha nem hagyta, hogy bármi is akadályozza abban, hogy jól érezze magát, és életre szóló emlékeket szerezzen. Sírtunk, nevettünk és együtt táncoltuk át magunkat néhány nehéz időszakon. Minden együtt töltött pillanatot meg fogok becsülni az első találkozástól kezdve egészen addig a pillanatig, amikor békésen eltávoztál." - írta Vickers.

Vickers és Laura tavaly júniusban jegyezték el egymást, és 12 hónappal később összeházasodtak.

"Tudom, hogy lenézel majd rám, és továbbra is inspirálsz. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott engem és a családot ebben a hihetetlenül nehéz időszakban. Igazán szerencsés vagyok, hogy ilyen csodálatos családom és barátaim vannak! Mindig és örökké szeretlek."

A Derby sztárjai úgy tisztelegtek Vickers előtt, hogy a vasárnapi, Carlisle elleni mérkőzésen a magasba tartották a focista mezét, aki személyes okok miatt kihagyta a meccset.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek