Foci

Puskás Peti nem kertelt, Szoboszlaiék ezért juthatnak tovább az Eb-n

Bors

Létrehozva: 2024.05.29.

A színész-énekes imádja a focit, s a színészválogatott tagjaként maga is aktívan sportol. S persze szurkol a magyaroknak az Eb-n.

Nem csak a magyar labdarúgó-válogatott, de a szurkolók is készülnek a közelgő németországi labdarúgó-Eb-re. Így van ezzel Puskás Peti, Puskás Tivadar színész és Beszterczei Zsuzsa színésznő fia, aki színész fociválogatott oszlopos tagja.

Puskás Peti a színészválogatott egy korábbi meccsén / Fotó: Dömötör Csaba


Peti a Bors érdeklődésre elmondta, hogy nagyon várja már az Eb rajtját, már csak azért is, mert számára a nyár sokkal inkább munkával mint szórakozással fog telni. Talán nincs is a naptárában olyan nap, amely pihenést jelent majd, de feszített programjában mindenképpen bele erőlteti a magyar csapat mérkőzéseinek megtekintését.
- Sok barátom játszik, játszott a válogatottban, így aztán ezért is szoros a kötelék - magyarázta Puskás Peti. 

Bogdán Ádám, Dzsudzsák Balázs, Szalai Ádám, Lisztes Krisztián, hogy csak néhány nevet említsek, valamennyien közel állnak hozzám. A színészválogatott tagjaival pedig már megbeszéltünk egy-két közös szurkolást, hátha ez is segít valamit a fiúknak.


Szoboszlaiék esélyeivel kapcsolatban Puskás Peti azt mondta, igen nehéz ellenfelek várnak ránk, ugyanakkor nagyon reméli, hogy Marco Rossi szövetségi kapitány olyan taktikát dolgoz ki, amellyel meglepik az ellenfeleket. A színész hozzátette, hogy az ellenfeleknél - Svájc, Németország és Skócia - egyaránt világklasszisok sora játszik, de ők is hús vér emberek. És egy találkozón bárki legyőzhető.
- Továbbjutást várok a csapattól - zárta mondandóját Puskás Peti. 

Az Eb-n a csoportok első és második helyezettjei mellett a négy legjobb harmadik is ott lesz a nyolcaddöntőben. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek