PÁROS

Eddig titokban dúlt a szerelem, most kiderült: itt a sportvilág új álompárja

LL

Létrehozva: 2024.05.30.

Jannik Sinner a Roland Garroson ismerte el a kapcsolatot. Anna Kalinszkaja korábbi teniszcirkuszon belüli párválasztása csúnyán végződött.

A pályafutásuk nagy részében a világot járó, profi teniszezők buborékjában gyakoriak az egymásba szerető játékosok. Gondoljunk csak a hajdani világklasszisok, Steffi Graf és Andre Agassi 23 éve tartó házasságára, vagy újabban Paula Badosa és Sztefanosz Cicipasz fordulatos, se veled, se nélküled kapcsolatára. Most, a francia nyílt teniszbajnokságon is fény derült a sportág legújabb álompárjára. Pedig Jannik Sinner és Anna Kalinszkaja kapcsolatáról régóta pletykáltak, de a férfi-világranglistán 2. teniszező csak most ismerte el.

Anna Kalinszkaja egyelőre nem nyilatkozik, de ha csak teheti, a leláóról szurkol Jannik Sinnernek
Anna Kalinszkaja egyelőre nem nyilatkozik, de ha csak teheti, a leláóról szurkol Jannik Sinnernek        Fotó: Fred Mullane/ISI Photos

A német anyanyelvű, dél-tiroli olasz teniszsztár – az Australian Open idei győztese – a Roland Garroson nyilatkozott először három évvel idősebb szerelméről.

– Igen, együtt vagyunk, de szeretnénk ezt inkább magánügyként kezelni – mondta szűkszavúan a 22 éves Sinner, míg a női rangsorban jelenleg 25. orosz teniszezőnő noha a lelátóról szurkolt barátjának az első fordulóban, továbbra is hallgat a kapcsolatukról.

Kalinszkaja korábban már összeszűrte a levet a botrányhős Nick Kyrgiosszal is. Annak a 2020-as rövid liezonnak rossz vége lett, nyilvános sárdobálásuk nagy visszhangot kapott a sajtóban. 

A lány például exe fejéhez vágta: "Te nem rosszfiú vagy, hanem egyszerűen csak egy rossz ember".

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek