BUKÁS

Csőstül jön a baj az Eb-n: véres balesetet szenvedett az angolok sztárja

LL

Létrehozva: 2024.06.27.

Éppen Szlovénia ellen mutatkozott be az Eb-n, erre másnap... Lerepült a bicikliről: csúnya sebek borítják Anthony Gordon állát, orrát és kezeit.

Anglia futballválogatottja kedden nem tette meg azt a szívességet a mieinknek, hogy az utolsó csoportmérkőzésén legyőzze Szlovéniát (0-0). Az Európa-bajnokságon mutatott egyre lagymatagabb játék láttán nem tudni, mit pihentek ki Gareth Southgate szövetségi kapitány amúgy is egyre többet kritizált játékosai a thüringiai főhadiszállásukon, mindenesetre edzés helyett bicikliztek egy jót a környéken. Ez lett a veszte Anthony Gordonnak, aki óriásit esett a bringáról, arccal ért földet.

Anthony Gordon óriásit perecelt, arcra esett a bicikliről
Anthony Gordon óriásit perecelt, arcra esett a bicikliről            Fotó: AFP

A Newcastle United 23 éves támadója jókora véres sebekkel jelent meg a csütörtöki tréningen.

– Leesett a kerékpárról. Én nem voltam ott, de hallottam tőle. Később bszélgettünk, és amikor odafordultam, láttam a sebeket az állán, az orrán és a kezein – árulta el Gordon védőtársa, Marc Guéhi.

A pórul járt focista bevethető az Európa-bajnokság hátralvő részében, ellenben Kieran Trippier és Declan Rice sérüléssel bajlódva csak a csapattól külön mozgott, Phil Foden pedig hazautazotta harmadik gyermeke közelgő születés miatt.

Az angolok vasárnap (18.00, tv: M4 Sport), Gelsenkirchenben Szlovákia ellen játszanak a legjobb nyolc közé kerülésért.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek