Félrelép

„Átkozott fickó” – Kiteregette a szennyest a terhesen megcsalt feleség Gulácsiék klublegendájáról

LL

Létrehozva: 2024.06.08.

Ezt senki sem hitte volna a klublegenda Emil Forsbergről. Gyerekkoruk óta együtt volt a feleségével, de második terhessége alatt megcsalta. A lebukott focista szeretője sem ismeretlen.

Hetekkel ezelőt borult ki a bili Emil Fosberg magánéleti botrányáról. Az addig leginkább a klubhűségéről, megalkuvást nem tűrő küzdőszelleméről ismert 88-szoros svéd válogatott futballista, aki januárban az RB Leipzig klublgendájaként szerződött Gulácsi Péter és Orbán Willi együttesétől az amerikai testvércsapathoz, a New York Red Bullshoz. A 32 éves támadó boldognak látszó családi életéről azonban egyik napról a másikra szaftos részletek derültek ki.

Emil Forsbergtől januárban klublegendaként búcsúztak Lipcsében
Emil Forsbergtől januárban klublegendaként búcsúztak Lipcsében          Fotó: dpa Picture-Alliance via AFP

A gyerekkori szerelméből lett felesége, Shanga Forsberg előbb 19 évnyi kapcsolatuknak véget vetve nyilvánosságra hozta, hogy két gyermekük apja megcsalta őt. Most pedig a szóban forgó nő nevét is világgá kürtölte a közösségi oldalán. Eszerint a tehetséges atlétaként feltűnt, majd fotómodellként sikereket elért svéd Fanny Ernestam már régóta a focista titkos szeretője. Az egykori hármasugróbajnokkal akkoriban is megcsalta a focista a feleségét, amikor Shanga a második kislányukat hordta a szíve alatt.

"Végre kiderült az a rejtély, ami a családomat kísértette. Most már bizonyosan tudom, hogy Emil más iránt érdeklődött, amikor már előrehaladott terhes voltam a második gyerekünkkel" – írta a szerető nevét is nyilvánosságra hozó Shanga, aki egyébként pár éve még (miután 2015-ben Lipcsébe költöztek Malmőből) szintén az RB Leipzig focistája volt a női csapatban.

– Számomra vége az Emil Forsberg fejezetnek. Átkozott fickó, akiről senki sem gondolta, hogy képes lenne ilyesmit tenni. De aki hazudik, hogy mentse a bőrét, nem élhet tovább kettős életet – fogalmazott a megalázott feleség.

A "harmadik", Fanny még csak 26 éves, és a korai sportsikerei után hirtelen szakadt vége a pályafutásának. Depresszióval és testképzavarral küzdött, újabban viszont már fotómodellként dolgozik. 

Nem tudni, mióta csalta vele Emil Forsberg a feleségét, a kis Siena mindenesetre tavaly júniusban született. A futballista nem tagadta a félrelépését, de nem is nyilatkozik a kínos ügyről.

Ők játszották a legtöbb tétmeccset az RB Leipzig csapatában:

1. Youssuf Poulsen (dán) 396

2. Emil Forberg (svéd) 325

3. Orbán Willi 310

4. Gulácsi Péter 302

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek