Őszinte

"Ilyet még nem láttam" - Gulácsi sem kertelt a játékvezetővel kapcsolatban

LM

Létrehozva: 2024.06.19.

A magyar labdarúgó-válogatott 2-0-s vereséget szenvedett Németország ellen az Európa-bajnokságon. A lefújást követően Gulácsi Péter értékelte az összecsapást.

A magyar labdarúgó-válogatott meglepte Németországot az Európa-bajnokság második fordulójában, azonban végül ez sem volt elég a pontszerzésre. Szoboszlai Dominikék ziccerekig jutott, a túloldalon viszont Jamal Musiala és Ilkay Gündögan is megvillant, ezzel a házigazda végül 2-0-ra győzött. A lefújást követően Gulácsi Péter értékelte az izgalmasra sikeredett összecsapást.

MIR_6811
Közel volt a magyar válogatott a bravúrhoz, de végül a németek 2-0-s győzelmet arattak Fotó: Mirkó István

Úgy gondolom, hogy teljesen más arcunkat mutattuk, mint négy nappal ezelőtt. Az elejétől kezdve agresszívak voltunk, kaptunk egy kétséges gólt, ilyet még nem láttam, hogy a bíró ilyen szituációban továbbot int

- nyilatkozta Gulácsi Péter. "Az eredményre nem ,de a teljesítményre büszkék lehetünk, minden megtettünk. Kicsit most matekoznunk kell, de bízunk benne hogy a végén tovább tudunk jutni. Az elejétől kezdve tudtuk, hogy nehéz lesz itt pontot szerezni, a svájci meccset elszúrtuk. Mindent meg fogunk tenni és nagyon szeretnénk megnyerni az utolsó meccset." A helyszínen a csapatot buzdító magyar szurkolók elképesztő hangulatot teremtettek, ezt Gulácsi is kiemelte. 

Nem tudom ,hogy van-e külföldön még egy olyan szurkolótábor, ami ennyire szenzációs, mint a miénk, értük is szeretnénk játszani.

A magyar válogatott ezzel két forduló után még nem szerzett pontot, de a Németország elleni mutatott játék jó kiindulópont lehet az utolsó, Skócia elleni (június 23, 15:00, M4 Sport) összecsapásra. Három ponttal még nem lenne lehetetlen feladat a továbbjutás, ám vasárnap a gólkülönbségen is javítani kellene, ha szeretnénk a négy legjobb csoportharmadik közé bekerülni. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek