LEGROSSZABBAK

Itt a foci-Eb legrosszabb csapata, magyarok is vannak benne

(s)

Létrehozva: 2024.06.28.

Ezt se tesszük ki az ablakba! A Sofascore algoritmusa kiszámította, hogy a labdarúgó Eb-n kiesett magyar válogatott két játékosa, Kerkez Milos és Fiola Attila a csoportkör legrosszabbjainak tizenegyébe került.

Hivatalos statisztikai adatok alapján elkészült a labdarúgó Eb csoportkörének legrosszabb csapata. A Sofascore összeállításában két magyar is felbukkan sajnos: Fiola Attila és Kerkez Milos. A cseppet sem felemelő, a labdarúgó Eb-vel kapcsolatos hírből kiderül, hogy az amúgy nyolcaddöntős német válogatott kapusa, Manuel Neuer neve is ebben a tizenegyben tűnik fel. A Sofascore algoritmusa egy objektív értékelési rendszer, írja a Daily Mail. 

A Sofascore legrosszabb XI-e:

Neuer (német/6.70) – Ralston (skót/6.33), Hranac (cseh/6.33), Fiola (magyar, 6.35), Kerkez (magyar, 6.57) - Frattesi (olasz/6.47), Widmer (svájci/6.50), Frankowski (lengyel/6.47) - Jasir Asani (albán/6.73), Höjlund (dán, 6.47), Jan Mlakar (szlovén/6.67).
 

Ruiz tarolt

A legjobbak között helye van a francia Kylian Mbappének annak ellenére, hogy orrcsonttörése miatt kihagyta a hollandok elleni találkozót, továbbá - tallóz a Daily Mail - a holland Cody Gakpo, a belga Kevin De Bruyne és a portugál Bernardo Silva is a Best XI játékosa, míg a spanyol Fabian Ruiz 8.60-as pontszámával mindenkit lepipált.


 

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek