Pech

Feljavult a magyar válogatott, de ez sem volt elég: Németország legyőzte Szoboszlaiékat

LM

Létrehozva: 2024.06.19.

Sokkal jobb játékkal rukkolt elő a Svájc elleni rajt után a magyar válogatott Németország ellen. Hiába azonban a sok helyzet, a házigazda végül újabb három pontot szerzett.

A magyar labdarúgó-válogatott igyekezett feledtetni a Svájc elleni gyenge nyitóeredményt az Európa-bajnokságon. Szoboszlai Dominikék többször is meg tudták lepni a rendkívül erős német válogatottat, végül azonban nem jött össze a pontszerzés, a házigazda 2-0-s győzelmet aratott.

MIR_6550
Nagyot küzdött a magyar válogatott, de Németország végül elvitte a három pontot  Fotó: Mirkó István

Marco Rossi szövetségi kapitány több helyen is változtatott a kezdőcsapatban. Kikerült Lang Ádám és Szalai Attila, helyettük Bolla Bendegúz és Dárdai Márton volt ott az első perctől kezdve a pályán. Az első félidőben bátran játszott a fehér mezes együttes, ám a 22. percben Jamal Musiala vitatható góljával a németek kerültek előnybe. A második játékrészben Varga Barnabás fejesével óriási ziccerünk adódott az egyenlítéshez, a Ferencváros támadója éppencsak, de a kapu fölé helyezte a labdát. A németek ezzel szemben nem hibáztak, és Ilkay Gündogan találatával megduplázták előnyüket, ezzel pedig beállították a végeredményt.

A magyar válogatott ezzel két forduló után pont nélkül áll a csoportjában, a németek pedig százszázalékos mérleggel vezetnek. A mai nap folyamán este 21:00-től Skócia-Svájc összecsapást rendeznek.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek