KAPITÁNY

"Nem leszel velünk" - Marco Rossi szívszorító üzenetet küldött Varga Barnabásnak

LL

Létrehozva: 2024.06.24.

Továbbjutás esetére újabb sikert remél Marco Rossi, amit a súlyosan megsérült, műtét előtt álló Varga Barnabásnak ajánlana az Eb-n.

Marco Rossi szövetségi kapitány a közösségi oldalán is üzent Varga Barnabásnak, akit várhatóan hétfő délután műtenek meg. 

Marco Rossi érzelmes szavakkal üzent súlyos sérülést szenvedett focistájának
Marco Rossi érzelmes szavakkal üzent súlyos sérülést szenvedett focistájának           Fotó: Mirkó istván/Magyar Nemzet

A 29 éves csatár – a magyar labdarúgó-válogatott Svájc elleni góljának szerzője – Skócia ellen (1-0), a második félidő derekán terült el a gyepen, miután Szoboszlai Dominik beadásánál egy védő hátulról lökte a levegőben, szemből pedig a kapujából kirontó skót kapus az alkarjával arcon találta. Idegtépő percekig ápolták a pályán, miközben csak a társai rémült tekintetéből lehetett következtetni arra, hogy nagy a baj. Végül már öntudatánál volt és kommunikálni is tudott, amikor egy stuttgarti kórházba szállították. A meccs hőse, Csoboth Kevin szerint pedig már jobban van.

"A csapattársaidhoz hasonlóan Te is minden labdáért megküzdöttél. Anélkül, hogy valaha is féltél volna. Egy emberként aggódtunk, amikor láttuk, mi történt! 
Tudjuk, hogy rendbe fogsz jönni, de sajnos, ha sikerül továbbjutnunk, nem leszel velünk. 

Mindent meg fogunk tenni, és ha lesz rá lehetőségünk, a következő sikert neked ajánljuk! Jobbulást Barni, visszavárunk!

– üzente Rossi, egy szív hangulatikon kíséretében.

Olasz-magyar szakvezetőnk már a meccs utáni nyilatkozataiban elárulta: Varga egészen biztosan nem játszhat már az idei Eb-n, akkor sem, ha a mieink (a következő napok eredményeitől függően) a legjobb négy csoportharmadik egyikeként továbbjutnak a nyolcaddöntőbe.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek