JÓSLAT

Meglepő Eb-jóslat szivárgott ki, Szoboszlai Dominikot is érinti

Szabó Sándor

Létrehozva: 2024.06.11.

Jamie Carragher egytől-egyig végigveszi az esélyeket az Európa-bajnoksággal kapcsolatban. A Liverpool korábbi védője kisebbfajta csodát vár a magyaroktól.

Jamie Carragher, az angol foci nagy megmondója, a Liverpool korábbi BL-győztes focistája is lázasan készül a landarúgó-Eb-re. A Telegraph kérésére most végigvette a pénteken rajtoló torna esélyeit. Érdekességként elmondta, hogy akárcsak 2021-ben, Anglia ezúttal sem nyer Eb-t.

Nottingham Forest v Tottenham Hotspur - Premier League
Carragher a pálya szélén is helyt áll Fotó: NurPhoto via AFP

A Liverpool egykori védője a Telegraph-ban jósolt. Ami a magyar illetékességű A-csoportot illeti: Szerinte Németország lesz az első helyezett Magyarország előtt, majd Svájc és Skócia következik a sorban. Marco Rossi szövetségi kapitány együttese csoportmásodikként sem áll le. Carragher szerint a 16 között kiejtjük Horvátországot, de a negyeddöntőben Anglia útját állja Gulácsi Péteréknek. 
A 47 éves Telegraph-szakíró, a Sky Sports tévékommentátora az 51 Eb-meccs  eredményét kisakkozta, és hinni kell neki, mert a 2022-es katari vb-győztes Argentínát is eltalálta. 
A futballsport 38-szoros exválogatott angol jósa úgy véli: a legjobb 16 között Anglia legyőzi Ausztriát, Németország Dániát, Magyarország Horvátországot, míg Spanyolország Ukrajnán jut túl, Portugália Svájcot, Hollandia Romániát, Belgium Szerbiát, míg Franciaország Törökországot búcsúztatja. A negyeddöntőben Németország Spanyolországot, Portugália Hollandiát, Franciaország Belgiumot, Anglia pedig Magyarországot állítja meg. Az elődöntőben Németország jobb lesz Portugáliánál, a franciák pedig az angoloknál.

- Anglia veszte az, hogy Kylian Mbappét és Antoine Griezmannt képtelen lesz kikapcsolni, mert e feladatra nincs megfelelően képzett védője

 – véli Garragher, akinek próféciája szerint Németország azért kerül döntőbe, mert odahaza játszik, viszont a fináléban majd alulmarad a francia sztárokkal szemben.
Így hát a Liverpoolban 508 meccsen szerepelt neves védő a gallok első helyét tippeli, és ez megegyezik egykori szövetségi kapitányunk, dr. Mezey György jóslatával.

Az Eb A-csoportjának időrendje 
JÚNIUS 14., PÉNTEK
21.00, München: Németország–Skócia
JÚNIUS 15., SZOMBAT
15.00, Köln: MAGYARORSZÁG–Svájc
JÚNIUS 19., SZERDA
18.00, Stuttgart: Németország–MAGYARORSZÁG
21.00, Köln: Skócia–Svájc
JÚNIUS 23., VASÁRNAP
21.00, Stuttgart: Skócia–MAGYARORSZÁG
21.00, Frankfurt: Svájc–Németország

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek