Káosz

Minden borul? Őrült ötlettel állt elő Szoboszlai főnöke

LM

Létrehozva: 2024.06.10.

Szoboszlai Dominik klubcsapatának, a Liverpoolnak az elnöke, Tom Werner nem mindennapi ötlettel sokkolta a világot. Az üzletember azt szeretné, hogyha az angol bajnokság bizonyos mérkőzéseit külföldön rendezzék.

Tom Werner nettó vagyonát több mint 2 milliárd dollárra becsülik. Az üzletemberként és televíziós producerként tevékenykedő férfi a Boston Red Sox baseballcsapat mellett a Liverpool elnöke. Legfrissebb interjújában utóbbiról beszélt, és egy hajmeresztő ötlettel állt elő.

Tom Werner külföldre vinné az angol bajnokságot Fotó: AFP

Werner szeretné az angol labdarúgó-bajnokságot közelebb hozni a külföldi szurkolókhoz, ezért az a javaslata, hogy a Premier League bizonyos mérkőzéseit a világ különböző pontjain rendezzék.

„Komolyan hiszek abban, hogy egy napon a Premier League mérkőzéseit New Yorkban fogják játszani. Még van egy olyan őrült ötletem, miszerint eljön majd a nap, amikor meccset játszunk Tokióban, majd néhány órával később már Los Angelesben lépünk pályára, aztán Rióban kicsit később pedig Rijádban" – vázolta a merész elképzelését Tom Werner. Az interjút az Origo szemlézte.

A legnagyobb égető gondot ebben az estben a szurkolók jelentik, akiknek így a világ másik pontjaira kellene átutazniuk. Megoldásként az amerikai üzletember azt javasolta, hogy olcsó repülőjegyekkel és szállásokkal kiküszöbölhető lehetne a probléma. Azonban sajtóhírek szerint a Liverpool tulajdonosa, John W. Henry sem lelkesedik Werner ötleteiért.

A Liverpool az idei szezonban 58 tétmérkőzést játszott, így a szurkolók mellett vélhetően Szoboszlai Dominikéknak sem tetszik az elgondolás.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek