Felháborító

Most jött a hír: Aljas módon betámadták Michael Schumachert és a családját

Létrehozva: 2024.06.20.

Módosítva: 2024.06.20.

Bicskanyitogató sztori: ezt tették Schumi családjával. Nem először próbáltak eurómilliókat kizsarolni a Forma-1 ápolásra szoruló legendájának hozzátartozóitól.

Két férfit letartóztatott a német rendőrség szerdán, Wuppertalban. A botrányról elsőként beszámolt Bild értesülése szerint a gazemberek több millió eurót próbáltak kizsarolni Michael Schumacher családjától.

Kérdés, segítettek-e Schumacheren a család és az orvosok ötletei
Óriási összeget követeltek zsarolók Michael Schumacher családjától / Fotó: DPPI via AFP

Az államügyészség szóvivője a német lapnak elismerte, hogy létezik egy ilyen ügy, de Schumiék érintettségét nem erősítette meg.

– Nyomozunk egy prominens személy hátrányára elkövetett zsarolási ügyben, ezzel kapcsolatban elfogatóparancsot adtunk ki. További információt jelenleg nem adhatunk – mondta Wolf-Tilman Baumert.

A cikk emlékeztet: nem ez az első hasonló eset, mióta (2013 végén) a Forma-1 hétszeres világbajnoka súlyos síbalesetet szenvedett, amelynek következtében azóta sem jelent meg a nyilvánosság előtt. Azóta is svájci luxusvillájában ápolják, az állapotát pedig titkolja a családja.

2017-ben az akkor 25 éves Hüseyin B. (egy dettingeni autófényező) került a vádlottak padjára hasonló bűncselekmény miatt. Előző évben emailben próbálta megzsarolni a világsztár feleségét, Corinna Schumachert. A gyerekeiket fenyegette.

A rendőrség ugyanakkor elég gyorsan a nyomára akadt.

– Finoman szólva, nem valami okos dolog a saját számlaszámot megadni – élcelődött akkor még Eberhard Hausch bíró is, aki 1 év 9 hónap felfüggesztett börtönbüntetésre, valamint 4500 euró pénzbírságra, 50 óra közmunkára és kötlező terápiára ítélte az elkövetőt.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek