Féltékeny

Erre ki számított? Mindenki az Eb új hősének barátnőjén röhög - videó

LM

Létrehozva: 2024.06.27.

Riccardo Calafiori az idei Európa-bajnokság egyik legnagyobb felfedezettje. Az olasz válogatott hátvédje tarol a közösségi médiában, a rajongók pedig találtak róla egy videót, amiben a barátnője igencsak kellemetlen helyzetbe hozza.

Riccardo Calafiori nevéről az Európa-bajnokság kezdete előtt az olasz futballt kedvelőkön kívül kevesen hallottak. Az alapvetően balhátvéd tavaly nyáron csekély négymillió euróért (1,5 milliárd forint) igazolt a Bolognához a Baseltől. Az olasz csapatban rögtön meghatározó játékos lett, az áttörést azt hozta meg neki, hogy Thiago Motta középhátvédet csinált belőle. Értéke 30 millió euróra (12 milliárd forint) emelkedett, Luciano Spalletti szövetségi kapitánytól pedig meghívott kapott a válogatottba, eddig az Eb mindhárom találkozóját végigjátszotta.

Football: UEFA Euro 2024 - 1st round day 3: Group B Croatia v Italy
Riccardo Calafiori egyelőre az Eb legnagyobb pozitív meglepetése Fotó: AFP

Calafiori egyelőre nagyszerű teljesítményt nyújt. Horvátország ellen az összes légi párbaját megnyerte, egyszer sem tudták kicselezni, 93 százalékos passzpontosságot mutatott, de a támadásokat is remekül segítette: négy helyzetet alakított ki és ő adta a 97. percben a gólpasszt Mattia Zaccagninak, amivel Olaszország pontot mentett. Calafiori tarol a közösségi médiában, Instagram-oldalát már több mint félmillió ember követi. Játéka és külseje miatt sokan már Alessandro Nestát és Paolo Maldinit látják benne.

Azonban a nagy ismertséggel előkerülnek olyan videók is, aminek a 22 éves játékos nem biztos, hogy örül. A tavaly befejezett bajnokság tavaszi szakaszában Calafiori éppen egy riporterhölgynek adott interjút a lefújást követően, amikor egyszer csak megjelent Benedetta Boeme, Calafiori barátnője. Boeme először megcsókolta, majd átkarolta szerelmét, ezt követően igencsak szúrós tekintettel nézett a női riporter felé. A kommentek megosztottak, sokak szerint ez egy megható szerelmes jelenet volt, a másik tábor szerint viszont Boeme féltékenységből ment oda, és okozott rendkívül kellemetlen másodperceket párjának.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek