Európa-bajnokság

Világbajnok és BL-győztes sztár köszöntheti Marco Rossi válogatottját a szerdai edzésen

Létrehozva: 2024.06.12.

Módosítva: 2024.06.12.

Az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott szerdán különleges eseményen vesz részt Weiler im Algäuban.

Az Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott szerdán 75 perces nyilvános edzéssel hangol a svájciak elleni első meccsre. Az eseményre Weiler im Allgäuban, a helyi FV Rot-Weiss Weiler pályáján kerül sor, ahova 600 nézőt várnak.

ROSSI, Marco; SZOBOSZLAI Dominik
Fotó: Illyés Tibor

Köztük lehet a 4000 lakosú kisváros legismertebb alakja, az 1965-ben született Karl-Heinz Riedle. Az egykori kiváló csatár 42 alkalommal szerepelt a német válogatottban, 1990-ben világbajnok címet nyert, 1992-ben ezüstérmes és társgólkirály volt az Eb-n, 1997-ben pedig a Borussia Dortmunddal elhódította a Bajnokok Ligája trófeáját. A Werder Bremen, a Lazio, a Dortmund, a Liverpool és a Fulham csatára volt, a német futballtörténelemben a legjobb csatárok között jegyzik a nevét. Azon a pályán nevelkedett, ahol a magyar válogatott az edzéseit tartja az Eb alatt. 

A merkur.de arról ír, hogy nem lenne meglepetés, ha Riedle feltűnne a szerdai nyilvános napon a magyarok edzésén. Hozzáteszik, a weileri közönségtalálkozóra a Post sörfőzde külön készül egy sátorral, ahol 800 szurkoló elfér, és egy 15 négyzetméteres LED-képernyőn élvezhetik majd az Eb mérkőzéseit.

"Már nagyon várjuk, hogy sok látogatót üdvözölhessünk a Public Viewing rendezvényünkön, amelyet a "Fair play együtt koccint" mottónk jegyében tartunk" - mondta Sebastian Zinth, a Post sörfőzde vezetője.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek