Család

Íme Szoboszlai ritkán látott oldala: kishúga leveszi a lábáról

LM

Létrehozva: 2024.06.23.

Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya nagyon készül a Skócia elleni Európa-bajnoki összecsapásra. A Liverpool középpályása a legtöbbször az eddig remek karrierje miatt van a rivaldafényben, de a 23 éves futballistának van egy érzelmes oldala is.

A magyar labdarúgó-válogatottra kulcsfontosságú Európa-bajnoki összecsapás vár Skócia ellen (21:00, M4 Sport). Amennyiben Marco Rossiék legyőzik a riválist, bizakodhatnak abban, hogy ott lesznek a négy legjobb csoportharmadik között, ami még továbbjutást ér a nyolcaddöntőbe. Szoboszlai Dominik eddig egy gólpasszal áll a tornán, csapatkapitányként ő vezetheti sikerre az együttest ma este Stuttgartban. A 23 éves középpályás tudatossága, technikai képességei és munkamorálja kiemelkedő, ám van egy oldala, amiről eddig kevés szó esett.

Szoboszlai Dominik lőtte az első gólt, aztán kirázta a hideg a szurkolók ünneplése hallatán
Szoboszlai Dominiknak nagyon sokat jelent a családja támogatása Fotó: MTI

Az nem igazán újdonság, hogy Szoboszlai karrierjében óriási szerepe volt édesapjának, Szoboszlai Zsoltnak, aki fiát a Főnix-Gold FC-nél edzette. Édesanyjának azonban szintén nagyon sokat köszönhet, illetve kishúga, Szofi is egyre nagyobb teret tölt be az életében.

A húgom hétéves, tehát még nagyon fiatal, de valószínűleg, ha valami gondom lesz, ő is mellettem lesz, még ha nem is tud segíteni 

- nyilatkozta még az idei év elején Szoboszlai Dominik.

A család mindig ott van, nem számít, hogyan alakulnak a dolgok, mindig ott lesznek. Valószínűleg több olyan ember van, akiben megbízol, vagy akiről elhiszed, hogy ott lesz melletted a rossz időkben meg a jó időkben is, de három ember biztosan.

Szoboszlaira az elmúlt hetekben a szerelem is újra rátalált, barátnője a székesfehérvári Buzsik Borka, aki ott volt a Svájc elleni összecsapáson a lelátón.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek