CSEND

Meglepő, de sokatmondó: miért hallgat Szoboszlai Dominik?

LL

Létrehozva: 2024.06.28.

Válogatott futballistáink közül már sokan életjelet adtak magukról a rossz hír óta, de Szoboszlai Dominik nem. Nem jutott tovább a válogatott, "eltűnt" a csapatkapitány.

Egy sor társával ellentétben Szoboszlai Dominik még nem adott hírt magáról azóta, hogy szerda éjjel eldőlt: a magyar labdarúgó-válogatott nem jutott tovább az Európa-bajnokság csoportköréből. A Magyar Nemzet kiemeli, hogy a csapatkapitány nyilván roppant csalódott, de sokan kíváncsiak a véleményére.

Szoboszlai Dominik lőtte az első gólt, aztán kirázta a hideg a szurkolók ünneplése hallatán
Szoboszlai Dominik egyelőre hallgat: emészti, hogy nem jutott tovább a magyar válogatott az Eb-n      Fotó: MTI

A válogatottunk számára kedvezőtlenül alakult Eb-meccsek lefújása után a Magyar Labdarúgó-szövetség szinte azonnal, néhány percen belül rövid közleményben reagált a kiesésre. Másnap Marco Rossi szövetségi kapitány sajtótájékoztatón elárulta, hogy nem élvezte az Európa-bajnokságot, majd a csapat kora délután aztán el is hagyta németországi bázisát és hazarepült. Időközben többek között Sallai Roland, Nagy Ádám és Kerkez Milos is posztolt a közösségi médiában, köszönetet mondva a magyar szurkolóknak a támogatásért. Szoboszlai azonban továbbra is hallgat. Ez azért meglepő, mert a magyar válogatott csapatkapitánya nem csupán a Skócia ellen 1-0-s győzelem után, hanem a Svájc, valamint a Németország elleni vereség után is posztolt az Instagramon.

Szoboszlai kisebb sérüléssel játszotta végig az Európa-bajnokságot, de nagy reménnyel készült a nyolcaddöntőre, ahol már ismét egészségesen léphetett volna pályára, hiszen a magyar válogatott kerek egy hetet készülhetett – volna – a mérkőzésre. Angol klubcsapata, a Liverpool táborában többen azt emelték ki a magyar válogatott kiesése után, hogy így Szoboszlai ott lehet a csapatban az előszezonban és elutazhat a többiekkel az amerikai turnéra. Maga Szoboszlai aligha örül ennek. Persze jó lenne a terveiről és az érzéseiről első kézből, tőle értesülni.

Természetesen a magyar kiesés volt a téma a Szpíker korneren:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek