Légikáosz

A Fradi elnöke, Kubatov Gábor is „áldozatául esett” a légikáosznak

Bors

Létrehozva: 2024.07.25.

Módosítva: 2024.07.25.

Órákon át rostokolt a Fradi elnöke a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren tegnap este, mégsem tudott gépre szállni a klubelnök. Pedig Kubatov Gábor egy fontos „szócsatára” készült Tusványoson, ami így most elmarad.

Ma 17:00-kor kezdődött volna az FTC-Újpest derbi, amelyen „farkasszemet” nézett volna egymással a Ferencváros és az Újpest két vezére, Kubatov Gábor és Ratatics Péter, amelyet Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke moderált volna.

KUBATOV Gábor
Kubatov Gábor egy fontos „szócsatára” készült Tusványoson, ami így most elmarad Fotó: Koszticsák Szilárd

Hiába a drukkerek várakozása, a rangadó már biztosan elmarad, hiszen a Bors információi szerint Kubatov Gábor nem bírt gépre szállni szerda este, hogy odaérjen a 33. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor keretében megrendezett beszélgetésre.

Információink szerint Kubatov a Wizzair egyik Marosvásárhelyre tartó járatával repült volna, ám ő sem úszta meg a hetek(hónapok) óta tartó reptérkáoszt. A gép 19:45-kor szállt volna fel, ám az utasokat eleinte arról tájékoztatták, hogy csak többórás késéssel indulhatnak útjukra. Eleinte azt ígérték, hogy 22:50- kor elindul a gép, de a diszkontlégitársaság 23:10-kor törölte a járatot, ezzel megfúrva a másnapra tervezett tusványosi Fradi-Újpest szóderbit. Így hiába minden várakozás, az FTC klubelnökének esélye sincs arra, hogy részt vegyen az eseményen, ahogyan azok az emberek is hiába rostokoltak órákon át, akik Marosvásárhely felé vették volna az irányt…

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek