ANYAI SZERETET

Újra folyhatnak a könnypatakok, Ronaldo mamája nagyon készül

LL

Létrehozva: 2024.07.05.

Garantáltan túltengenek majd az érzelmek, akár továbbjutnak, akár kiesnek a portugálok. Dolores mama újra megríkathatja Cristiano Ronaldót a foci Eb-n.

Akármi is lesz az Európa-bajnokság pénteki (21.00, tv: M4 Sport) portugál-francia negyeddöntőjének végeredménye, az előzmények alapján biztosra vehető, hogy újra eltörik majd a mécses Cristiano Ronaldo imádott édesanyjánál, és talán az ötszörös aranylabdás futballsztárnál is.

Cristiano Ronaldót az ríkatta meg a hibája után, hogy meglátta édesanyját sírni miatta
Cristiano Ronaldót az ríkatta meg a hibája után, hogy meglátta édesanyját sírni miatta           Fotó: Denis Doyle / Getty Images

A 39 éves világsztár minden bizonnyal utolsó – rekordot jelentő hatodik – kontinenstornáján szerepel Németországban. Már csak ezért is maradandót akar alkotni „búcsúzóul”, így különösen a szívére vette, amikor a Szlovénia elleni drámai nyolcaddöntő hosszabbításában, 0-0-s állásnál kihagyta a meccslabdának tűnő büntetőjét. A következő percben, a ráadás szünetében keserves zokogásban tört ki, vigasztalhatatlanul sírt.

A csapattársai próbáltak lelket önteni belé – sikerrel, hiszen a tizenegyespárbajban már javított, a csapata pedig nagy nehezen továbbjutott. Azóta az is kiderült, mi jelentette az utolsó (könny)cseppet Ronaldónál: ahogy az alábbi videón látható, először csak összetörten álldogált a pihenő során, majd a lelátóra felpillantva, a díszpáholyban ülő mamája, Dolores Aveiro sajnálkozó arckifejezését látva tört át nála a gát.

Mint kiderült, Dolores asszony pénteken is ellátogat a hamburgi portugál-francia negyeddöntőre. Hogy mennyire a szívén viseli Cristiano Eb-búcsúturnéját, jelzi: a két meccs között hazaugorva, Madeirán, a kedvenc fordrászszalonjában új frizurát varázsoltak neki és lányának, Katiának, a focista nővérének.

„Ez a nap gyönyörű és imádott barátnőimről szól, akik most készen állnak a bajnok, Cristiano újabb sikeres meccsére” 

– kommentálta a fodrász, Max Moraes.

Ronaldo szerettei tehát újra jelen lesznek, hogy lássák a család büszkeségének (talán utolsó) nagy Eb-pillanatait. A korábban történtek után több mint valószínű, hogy folynak majd a könnyeik. Csak az a kérdés, hogy örömükben vagy bánatukban?

A pénteki Eb-negyeddöntők

18.00: Spanyolország–Németország

21.00: Portugália–Franciaország

(A meccseket az M4 Sport közvetíti.)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek