Hullámvasút

Pokolból a mennybe: öngyilkos gondolatokkal is küzdött az Eb-hős futballsztár zűrös szerelme

LL

Létrehozva: 2024.07.20.

Laura "Abla" Schmitt 25 éves korára túl van pár mélyponton. Dani Olmo szerelme sokat küzdött a mostani boldogságáért.

Európa-bajnokként, a foci-Eb (társ)gólkirályaként és az álomtizenegy tagjaként zárta Dani Olmo a németországi kontinenstornát. A mindhárom gólját az egyenes kiesésben szerzett spanyol labdarúgó mégis legalább ennyire büszke egy másik "trófeájára": német szerelmére, Laura "Abla" Schmittre. A sikeres influenszer – akit sokan hazaárulással vádoltak, csak mert kedvese mezében nézte a spanyol-német (2-1) negyeddöntőt – egyáltalán nem átlagos focistabarátnő.

Dani Olmo mellett német barátnőj, Laura "Abla" Schmitt
Dani Olmo mellett német barátnője, Laura "Abla" Schmitt          Fotó: Getty Images

A Gulácsi Péter és Orbán Willi német klubjától, az RB Leipzigtől négy év után minden bizonnyal távozó Dani Olmo szerelme nagyon megszenvedett azért, hogy most végre egyenesbe jött az élete. 

Noha még csak 25 éves, de Laura túl van már több mélyponton az életében.

– Újabban sok boldog pillanatom van. Néha eszembe is jut, hogy lehetek most ennyire boldog, ha három éve még nem akartam tovább élni – utalt a fejében pár évvel ezelőtt mgfordult öngyilkosság gondolatára, amiket zátonyra futott házassága táplált.

Mielőtt összejött Olmóval, a modellkarrierjéről is le kellett mondania. Pedig szép és tehetséges volt, csak éppen túl alacsony.

– Egyszer jelentkeztem a „Germanys Next Topmodel“ tehetségkutató versenyre. Nagyon érdekeltem őket. 16 éves voltam, egy berlini hotelben tartották a válogatót. Három zsűritag előtt sétálgattunk ide-oda. Sok mindenről érdeklődtek, aztán megkérdezték, mekkora vagyok. 173 centit mondtam, habár csak 172,5 voltam. Erre azt mondták, az túl alacsony, viszlát! – emlékezett vissza kamaszkora nagy csalódására a "zűrös" Laura, amiről mai fejjel már úgy gondolja: csak még erősebbé tette.

Dani Olmo szerelme kislányként lopott

Pedig már addig sem volt fenékig tejfel az élete. A szülei hamar elváltak, a nevelőapja motorbalesetben halt meg – ekkor is még csak 11 éves volt. A következő évben már rendőrt hívtak rá, amikor kislányként elemelt egy nyakláncot egy üzletből. 16 évesen már hírhedt berlini erotikus klubba járt bulizni, s a rosszfiúkra bukott: első komoly barátja börtönbe került, a másodikkal Törökországba költözött, röpke 4 hónap ismeretség után összeházasodtak, majd gyorsan el is váltak. 

A válásuk után határozta el, hogy elege van a pincérkedésből és újságkihordásból, leérettségizik és híres lesz. Jó úton halad, a TikTokon és más közösségi oldalakon rajongók százezreit gyűjtötte össze, egyre sikeresebb a podcastje. A következő célja az, hogy valamely menő tévés valóságshow műsorvezetője lehessen. Eddig csak egy komoly ajánlatot kapott televíziós szereplésre: a „Dating Naked” (itthon Meztelen szerelem címen ismert) randirealityben anyaszült meztelenül kellett volna domborítania a kamerák előtt. Erre azonban nem vállalkozott. Hátha szükség lesz rá valahol felöltözve is.

Az Eb-szereplő focisták legszebb feleségeiről, barátnőiről a YouTube-on nézheted meg a videót:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek