Csapat

Eldőlt Szoboszlai jövője Liverpoolban? Az új edző nem sokat lacafacázott

B.

Létrehozva: 2024.07.04.

Módosítva: 2024.07.04.

Mohamed Szalah és Darwin Nunez jövője továbbra is kérdéses.

10 játékos számára véget ért a liverpooli focikarrier azzal, hogy Arne Slot vezetésével új élet kezdődött az Anfielden. A távozók között nagy nevek is vannak.

A klub korábban megerősítette, hogy egyes játékosok szerződése június végén lejárt, és ők nem marad a csapatnál. Ilyen például a 2020-ban a Bayern Münchentől szerződtetett Thiago. Ő az egyik legnagyobb név a távozók sorában, a spanyoltól ugyanis sokat vártak, de soha nem érte el a tőle elvárt magasságokat.

Joel Matip a másik nagy név, akit elengednek. Neki, akárcsak Thiagónak, állandó sérülési problémái voltak. Távozik továbbá az akadémiáról a felnőtt csapatba került Adam Lewis, Melkamu Frauendorf és Mateusz Musialowski is. Új klub után kell néznie még Nathan Giblinnek, Francis Gyimah-nak, Luke Hewitsonnak, Niall Osborne-nak és Cody Penningtonnak is.

A Mirror hozzáteszi, Mohamed Szalah és Darwin Nunez jövője továbbra is kérdéses. Magyar szempontból azonban az a legfontosabb, hogy a jelek szerint az új edző is számol Szoboszlai Dominikkal a jövőben.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek