Beszólás

Közel az összeveszéshez a Fradi és a MOL: mi lesz ebből?

Létrehozva: 2024.07.20.

Módosítva: 2024.07.20.

Bocsánatkérést követelt a Fradi. Mártha Bence nyilvánosan kért elnézést.

Az FTC bocsánatkérésre szólítja fel Mártha Bencét, a MOL Nyrt. tulajdonában lévő molkupa.hu főszerkesztőjét – olvasható a klub honlapján megjelenített "Elég a mocskolódásból!" címmel kiadott közleményében, melyet változtatás nélkül közlünk:

"Az említett médiamunkatárs, Mártha Bence a közösségi médiában „fegyencváros”-ként hivatkozott az idén 125 esztendős Ferencvárosi Torna Clubra. 

Az FTC elvárja, hogy a főszerkesztő kérjen nyilvánosan bocsánatot, mert megjegyzésével megsértette az egyesület 2 millió szimpatizánsát, szurkolóját, a klub legendáit, sportolóit, munkatársait.

A labdarúgó MOL Magyar Kupa eseményeit megörökítő molkupa.hu weboldal kiadója a lap impresszuma alapján a MOL Nyrt., reméljük, a társaság támogatja kérésünk teljesítését. A főszerkesztő több cikket is jegyzett az elmúlt időben az FTC-ről, a bocsánatkérés pedig elengedhetetlen a további együttműködéshez. Annál is inkább, mert a magyar labdarúgókupa versenysorozatának hivatalos platformjától joggal várható el a teljes pártatlanság."

Az esetről itt írt az Üllői129.hu oldala.

Frissítés: Mártha Bence a közösségi oldalán kért elnézést.

"Tisztelt Ferencvárosi Torna Club!  Ezennel bocsánatot kérek, amiért magánemberként dehonesztáló megjegyzést tettem a klubra. Mivel egy olasz futballal foglalkozó oldalon tettem, a kontextus okán nyilván nem az volt a célom, hogy bárkit is megsértsek, utólag nagyon sajnálom a dolgot!

Ezt azért a saját oldalamon teszem, mert a megjegyzést is magánemberként tettem, ráadásul szabadúszóként nem állok semmiféle jogviszonyban egyik szervezettel sem, amelyiktől bocsánatkérést várnak az érintettek.

„Ha az én meggondolatlanságom rossz színben tüntetett fel rajtam kívül bárkit, azt őszintén sajnálom, és tőlük is őszinte bocsánatot kérek! Az esetleges következményeket vállalom és elfogadom" – írta Facebook-bejegyzésében.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek