Magyar Nagydíj

"Jövő héten kezdem a melót" - Lando Norrisnak munkát ajánlott a Herendi Porcelángyár

Létrehozva: 2024.07.17.

Módosítva: 2024.07.17.

A McLaren Forma-1-es versenyezője, Lando Norris örökre beírta magát a magyar porcelángyár történetébe, amikor tavaly a Magyar Nagydíjon eltörte a trófeát. A kapcsolat most nem akárhogyan folytatódott.

Lando Norris a herendi porcelángyárban járt az idei Formula 1-es Magyar Nagydíj előtt. A brit pilóta hatalmas lelkesedéssel, és tátott szájjal nézte végig a gyönyörű porcelánokat. A nem mindennapi alkotásokból neki is van egy, tavaly a második helyet szerezte meg a magyar futamon és ezzel kiérdemelte a vázát. Ám sokak számára az maradt emlékezetes, hogy Norris az önfeledt pezsgőzés közben eltörte a győztes, Max Verstappen trófeáját.

Lando Norris
Lando Norris (balra) és a gyönynörű új sisakja - Fotó: Pataki Nóra

- Köszönöm a meghívást, örülök, hogy itt lehetek Herenden – kezdte Lando Norris. – Tavaly hibáztam és nagyon sajnálom, ismételten bocsánatot kérek.

Simon Attila, a Herendi Porcelángyár vezérigazgatója elmondta, hogy Norrisnak megmutatták a manufaktúrát, a versenyző kipróbálta a porcelánfestést is. Nem véletlenül. A McLaren pilótája ugyanis egy gyönyörű, herendi festésű sisakban versenyzik a Magyar Nagydíjon.

- Lando remekül vizsgázott, ajánlottam is neki egy munkát a porcelángyárban – mondta Simon Attila. – Hosszú előzménye volt ennek a találkozásnak. A herendi évek óta a Magyar Nagydíjon a trófeák szállítója. Lando komoly esélyese a futamnak. Bízunk benne, hogy a trófea idén az ő kezében lesz. Nyolc hónappal ezelőtt megkeresett minket Lando menedzsere, hogy szeretnék megmutatni azt az értéket, amit a herendi képvisel. Ekkor jött az ötlet, hogy alkossunk közösen egy sisakot.

Norris hálás volt az új sisakja miatt.

- Olyan dolgot tudtunk ezzel a sisakkal megalkotni, aminek valódi jelentése, üzenete van. Egy versenyzőnek mindig nagyon fontos, hogy milyen sisakban versenyzik. Nagyon köszönöm ezt a sisakot a herendi családnak. Jövő héten pedig meg is kezdem itt a munkámat – nevetett Norris.

A sisakot a vasárnapi futam után aláírja majd a versenyző és jótékony célra elárverezik majd.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek