Gyász

Óriási trauma, súlyos tragédia érte a világklasszis pólóst az olimpián

LM

Létrehozva: 2024.07.29.

A női amerikai vízilabda-válogatott ugyan könnyed győzelemmel kezdte az olimpiát. Egyik játékosukat, Maggie Steffenst ezt aligha tudja vigasztalni. A 31 éves sportolónő szörnyű gyászt él meg az ötkarikás játékok ideje alatt.

Maggie Steffens a női amerikai vízilabda-válogatott egyik kulcsszereplője már hosszú évek óta. Eredményei egészen elképesztőek: a világbajnokságot ötször nyerte meg, de már három olimpiai aranyérme van, tavaly pedig megházasodott. Az Egyesült Államok Párizsban is jól kezdett, Görögországot 15-6-ra győzte le. A sikert azonban beárnyékolja Steffens szörnyű családi tragédiája.

Maggie Steffens
Maggie Steffens a párizsi olimpia ideje alatt vesztette el a sógornőjét Fotó: AFP

Maggie Steffens gyászol

Az Egyesült Államok szövetségi kapitánya, Adam Krikorian a San Francisco Chronicle című napilapnak elárulta, hogy a háromszoros olimpiai bajnok Steffenst pont az ötkarikás játékok kezdete előtt érte megrázó tragédia, ugyanis a férje 26 éves húga, Lulu Conner meghalt. A családtag halálának részleteit nem hozták nyilvánosságra, egyes hírek szerint embólia következtében halt meg. Külön megrázó, hogy Conner már Párizsban tartózkodott, itt lett rosszul.

„Nem ismerem a részleteket, de ez Bobby (Conner - Maggie Steffens férje) és a családja, így Maggie számára is rendkívül nehéz időszak. Amennyire tudom, Lulu tele volt energiával, és nagyon izgatott volt, hogy itt lehet Párizsban. A folytatásban érte is fogunk játszani. Ez olyasmi, amire soha nem lehetsz felkészülve" – mondta Adam Krikorian, akinek a nyilatkozatát az Origo szemlézte.

Steffens a múlt hét pénteki megnyitón virágokat dobott a Szajnába sógornője emlékéért.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek