FELEJTÉS

„Még van benne keserűség” – Megtaláltuk Marco Rossit, nem akárhol vigasztalódik

LL

Létrehozva: 2024.07.12.

Szoboszlai Dominik nyomába eredt a szövetségi kapitány. Vendéglátói szerint Marco Rossi még nem heverte ki az Eb-kiesést.

Nagyon megviselte labdarúgó-válogatottunk olasz-magyar szövetségi kapitányát, Marco Rossit az Európa-bajnoki szereplés – és persze főleg a mieink búcsújának mikéntje. Különösen azon teszi túl magát nehezen, hogy az utolsó csoportkörben Portugália már biztos továbbjutóként pontot sem szerzett Grúzia ellen, így kigolyózva a mieinket a legjobb harmadikok közül. Rossi még most, bő két héttel a hazatérés után is keserű amiatt, hogy nem jutott tovább csapatával a nyolcaddöntőbe (ott éppen Cristiano Ronaldóék lettek volna az ellenfeleink), ezt nem titkolja a nyaralásán sem.

Marco Rossi érzelmes szavakkal üzent súlyos sérülést szenvedett focistájának
Rossit megviselte az Eb-kiesés, még a nyaralásán is emlegeti      Fotó: Mirkó István/Magyar Nemzet

Még mindig van benne némi keserűség Grúzia Portugália felett aratott váratlan győzelme miatt, ami azt jelentette, hogy nem jutottak tovább a nyolcaddöntőbe 

– írta róla a futballhoz ezer szállal kötődő hoteltulajdonos testvárpár egyik tagja, Salvatore Gagliano, mellesleg a dél-olasz Campania régió fociszövetségének vezetője.

Rossi pár napja a festői szépségű dél-olaszországi Amalfi-parton piheni ki az elmúlt hónapok fáradalmait, csak pár kilométerre attól a helytől, ahol nemrég Szoboszlai Dominik és szerelme ejtőztek.

Marco Rossi és felesége, Mariella tengerparti szálláshelye sem akármilyen:

A praianói hotel tulajdonosai, Genny és Salvatore Gagliano közös fotót készítettek a magyar válogatott szakvezetőjével. 

A helyi híradások szerint Rossi azért választotta a csodálatos Amalfi-partot, hogy a csodálatos környezetben pihenjen és érzelmileg feltöltődjön, mielőtt visszatér Magyarországra az új célok elérése érdekében.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek