Gyász

Most jött a szívszaggató hír: rosszul lett és férje után halt a legenda felesége

Bors

Létrehozva: 2024.07.04.

Kényszerleszállást hajtottak végre, miután rosszul lett a repülőn, de sajnos nem tudták megmenteni az életét.

A Jet2 megerősítette, hogy a Teneriféről induló, LS176 nevű járat Corkba, Írországba lett irányítva, miután egy utas rosszul lett a fedélzeten szerdán. Két orvos is volt a gépen, ők próbáltak segíteni, miközben a pilóták leszállásra készültek.

Az utas körülbelül két órával a felszállás után lett rosszul – írja a Mirror. Oxigénmaszkot is adtak neki, hogy könnyebben tudjon lélegezni, de nagyon súlyos volt az állapota. Miután leszállt a gép, a mentők vitték el a gépről. Úgy tudni, hogy a beteg életét nem tudták megmenteni. Mint kiderült, az áldozat Rosemary Burns volt, egy korábbi futballegenda felesége. A nő már a Kanári-szigeteken töltött nyaralása során rosszul érezte magát, ezért egy korábbi járattal próbált hazajutni Skóciába, de sajnos már ennyi ideje sem maradt.

Rosemary Burns 69 éves volt, amikor meghalt. 28 évig volt a skót profi labdarúgó, Tommy Burns házastársa. A sportoló 1975 és 1989 között a Celticben játszott, és hat skót bajnoki címet, öt skót kupát, valamint egyszer  Skót Ligakupát nyert. A legenda 2018-ban, bőrrákban halt meg.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek