Hoppá!

Szabad a tánc: titkos bulihelyet fedeztek fel az olimpiai faluban – videó

LM

Létrehozva: 2024.07.31.

Az olimpikonok a szabadidejükben előszeretettel gyártanak tartalmat a TikTokra, közülük az ausztrál teniszezőnő, Daria Saville kiemelkedik. A sportolónő többek között azt is megmutatta, hogy az olimpiai faluban van egy szórakozóhely.

Az egyre fiatalabb sportolók részben a saját kezükbe vették az irányítást az olimpián és elkezdtek saját maguk tartalmakat gyártani. Az olimpiai falu iránt hatalmas lett az érdeklődés a TikTokon, a legtöbben ennek a részleteit mutatják meg a nagyvilágnak. Daria Saville közel egymillió követővel rendelkezik ezen a platformon, ő az egyik legaktívabb sportoló és tartalomgyártó.

Daria Saville videói tarolnak a TikTokon Fotó: AFP

Az ausztrál teniszezőnő karrierje során eddig egy tornagyőzelmet ünnepelhetett, jelenleg a világranglista 92. helyén áll. Az ötkarikás játékokon párosban indult el Ellen Perezzel az oldalán, ám az első fordulóban sima vereséget szenvedett az egyik végső esélyesnek kikiáltott amerikai duótól (Coco Gauff, Jessica Pegula). Saville azonban így is nagyszerűen érzi magát az olimpiai faluban, szabadidejében többek között egy szórakozóhelyet is megmutatott, ami a létesítményen belül található.

Abba is bepillantást engedett, hogy az ausztrál csapat hogyan hangolódott a múlt pénteki megnyitóra.

@dasha_tofu some of us arent going but we’ve got Hockeyroo DJ Tatum Stewart on the decks @Tatum Stewart @Hockeyroo - AL ♬ original sound - Dasha & Tofu

Az olimpiai faluban hiába van napi többszöri étkeztetés, egy szupermarketet is fenntartanak a sportolóknak, Saville ezt is felfedte.

@dasha_tofu Replying to @Carrefour France ♬ original sound - Dasha & Tofu

Videói iránt nagy az érdeklődés, a legtöbb tartalmát legalább több százezren megnézik.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek