SÁRM

Bámulatos fotó, Szoboszlai még az edzésen is csábít

LL

Létrehozva: 2024.07.26.

Mióta meglátták, ezen pörögnek a Liverpool-szurkolók. Szoboszlai Dominik mosolya elmaradhatatlan és utánozhatatlan.

Több mint egy hete állt edzésbe Szoboszlai Dominik a Liverpool labdarúgócsapatánál. Az új szezonra új edző, Arne Slot irányításával készülő angol sztárklub magyar középpályása nem csak mondta, de mutatta is, mennyire jól érzi magát a bőrében.

Szoboszlai Dominik még a medicinlabdával erőlködve is mosolyog
Szoboszlai Dominik még a medicinlabdával erőlködve is mosolyog           Fotó: Getty Images

Szoboszlai mosolya sokaknak feltűnt azon a képen, amelyen egy jókora medicinlabdát cipel a tréningen, amelyet Slot már az amerikai edzőtáborban vezényelt a játékosainak. Köztük volt természetesen válogatottunk 23 éves csapatkapitánya is. 

Szoboszlai Dominik folyvást mosolyog

Szoboszlai Dominik nem véletlenül vidám, hiszen a hírek szerint kulcsszerep várhat rá új főnökénél.

"Szobo állandóan nevet, mindig és mindenhol";

"Szoboszlai mindig mosolyog";

"Szobo a gyakorlat közben is csábít, haha" – sorjáznak a kommentek a Liverpool közösségi oldalain.

Nagyon jól érzem magam, készülők a következő szezonra. Nagy meccsek várnak ránk, új kihívások, úgy gondolom, mindenki próbál a lehető legjobban felkészülni

– mondta az örökké mosolygós és bohóckodó Szoboszlai a klub hivatalos csatornájának nyilatkozva.

– Mindig lehet jobb, Az előző szezonban megnyertük a Ligakupát, a bajnokságban a harmadik helyen végeztünk. Újra a Bajnokok Ligájában szerepelhetünk, ahová tartozunk, ott is szeretnénk megmutatni magunkat. A Premier League-ben is a lehető legjobb helyen akarunk végezni – fogalmazott a magyar középpályás az új szezon céljairól.

– Egy kicsit más a játékstílusunk, az egész játékunk, ahogy tartjuk a labdát, ahogy védekezünk. Kezdjük megismerni az új szakmai stábot, azt hiszem, mindenki boldog a csapatnál és várja a szezonkezdetet. Elég intenzívek az edzések, de sok a tennivalónk, és a szezon közben is nagyon kell majd pörögnünk. Nagyon jók a körülmények, jó az idő, kicsit jobb, mint Liverpoolban. Nehéz edzésen vagyunk túl, de ezért vagyunk itt – mondta.

Szoboszlaiék a tengerentúlon a spanyol Real Betis, majd angol riválisok, az Arsenal és a Manchester United ellen játszanak edzőmeccset, majd bő két hét múlva már az Anfield Roadon, a szintén spanyol Sevilla ellen rendezik a főpróbát az augusztus 17-ei, ipswich-i bajnoki rajt előtt.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.

Az alábbi videót a YouTube-on nézheted meg:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek