Top

Szoboszlainál küszöbön a szakítás; Dárdai mindenkire rárúgta az ajtót

SK

Létrehozva: 2024.07.21.

Ezek voltak a Bors legolvasottabb sport témájú cikkei a héten.

Az Európa-bajnokság után még mindig Szoboszlai Dominik a legkedveltebb sportoló az olvasóink körében. Márpedig nagy érvágást jelenthet Szoboszlai Dominik és az egész Liverpool FC számára, ha az angol sztárklub vezetői a következő napokban, hetekben nem tudnak dűlőre jutni egyik legértékesebb futballistájukkal. A világ legtöbbre (70 millió euró – azaz 27,3 milliárd forint) taksált jobbhátvédje, Trent Alexander-Arnold szerződése jövő nyárig szól. Ez egyben azt is jelenti, hogy a magyar középpályás legjobb liverpooli barátja hosszabbítás híján januártól már szabadon tárgyalhatna, egy év múlva pedig ingyen távozhatna nevelőegyesületétől. Márpedig sajtóhírek szerint a Bajnokok Ligája-címvédő Real Madrid éppen erre ácsingózik nála. 

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el.

Alexander-Arnold és Szoboszlai Dominik: a kezdetektől egy húron pendülnek
Trent Alexander-Arnold és Szoboszlai Dominik: a kezdetektől egy húron pendülnek  Fotó: Getty Images

Sokan féltették, de Dárdai Bence meggyőzően kezdte pályafutása új fejezetét, immár a VfL Wolfsburg német élvonalbeli klubjában. A 18 éves támadó középpályás a másodosztályban ragadt Hertha BSC-nél lejáró szerződését kihasználva szerződött a Volkswagen-konszern révén tehetős Bundesliga-középcsapathoz, ahol már a felkészülés első napjaiban valósággal lenyűgözte Ralph Hasenhüttl vezetőedzőt. 

A jelek szerint nem csak gyorsan beilleszkedett, de máris be is bizonyította a tehetségét Dárdai Pál legkisebb fia.

Lenyűgöző, hogy az ő korában máris milyen a fellépése: megvan a kellő testbeszéde. Meglátszik rajta, hogy játszott már néhány meccset. Nagyon érdekes játékosnak tűnik számunkra. Nagyon érdekesnek 

– nyomatékosította elismerő szavait az osztrák Hasenhüttl.

A teljes ciket ide kattintva olvashatod el.

Új főnökei rácsodálkoztak a 18 éves Dárdai Bence érettségére és testbeszédére
Új főnökei rácsodálkoztak a 18 éves Dárdai Bence érettségére Fotó: Facebook/vflwolfsburg

Az 1972-es müncheni olimpián, 16 éves korában harmadikként zárt, világ- és Európa-bajnok Hargitay András azokra a napokra összpontosít a párizsi játékokon, amikor Milák Kristóf 100 és 200 pillangón ugrik a medencébe, elvégre előbbi távon Tokióban ezüst-, utóbbin aranyérmet szerzett.

Ha a hátralévő időben megfelelő elhivatottsággal dolgozik, és a fordulóit is csiszolgatja, bármelyik dobogós helyezést elcsípheti. Azt pedig nagyon jól tette a szövetség, hogy 100 és 200 gyorson nem nevezték, elvégre a pillangóra őrizni kell az erejét

– emeli ki úszóválogatottunk korábbi szövetségi kapitánya.

A teljes ciket ide kattintva olvashatod el.

Milák Kristóf a Virth-csapattal együtt készül az olimpiára a tenerifei edzőtáborban
Fotó: Szabó Miklós /   Nemzeti Sport

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek