Emléktorna

Tragédia Várpalotán: az öltözőben halt meg a focista, családja összeomlott

Bors

Létrehozva: 2024.07.03.

Társai először azt hitték, hogy csak viccel a sportoló. Küzdöttek érte, de örökre elaludt.

Rosszul lett és meghalt egy focista Várpalotán. Csaba a város öregfiúk csapatában játszott, egy győztes meccs után állt meg a szíve. Csapattársai megpróbálták újraéleszteni és mentőt riasztottak, de nem tudták megmenteni. A focista tiszteletére most emléktornát rendeztek a városban, amely a bevételéből a focista családját támogatják.

A Vékony Csaba Jótékonysági Emléktornát hagyományteremtő szándékkal rendezték meg Várpalotán. Csaba novemberben lett rosszul, az öltözőben állt le a szíve – írja a Tények.

Csabi pont mellettem ült, és annyit észleltem, hogy a térdemre rádől. Először még csak nevettünk, viccelődtünk, hogy ez biztos hülyéskedik. Aztán sajnos amikor elterült a hátára, akkor észleltük, hogy itt nagy a baj

– nyilatkozta Kerekes Bence a tragédiáról, ami Csaba unokájának születésnapján történt.

– Szülinapi zsúr volt, még aznap délelőtt nálunk volt apa és felköszöntötte a lányomat, aztán este hat óra körül jött egy telefon, hogy negyven perce az életéért küzdenek és baj van, én akkor azt hittem, hogy elájulok – mondta a lánya, Vékony Vivien.

– Csabának ez volt az álma, ez az U40-es csapat, és az ő segítségükkel sikerült ez – emelte ki Pencz Norbert főszervező.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek