Döntő

Meddig tűrik a társai? Cristiano Ronaldo ennél nem lehet ocsmányabb

HWK

Létrehozva: 2024.08.18.

Vesztes kupadöntő részese volt a portugálok ötszörös aranylabdása. Cristiano Ronaldo a csapattársait hibáztatta a kudarc után.

Szombaton Abha városában rendezték a szaúdi szuperkupa döntőjét, ahol a bajnok és kupagyőztes al-Hilal és a minden sorozatban második helyezett al-Nasszr találkozott. Utóbbiban Cristiano Ronaldo kezdőként lépett pályára, és az első félidő végén ő szerezte a meccs első gólját, így az al-Nasszr egygólos előnnyel ment a szünetre. 

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo megint kiborult Fotó: Yasser Bakhsh

Ennél több dicsőség nem jutott a csapatnak, ugyani az al-Hilal a folytatásban, az 55. és a 72. perc között négy gólt vágott, és 4-1-re megnyerte a meccset. Sergej Milinkovic-Savic egyenlített, Aleksandar Mitrovic duplázott, majd Malcom fejezte be a "kivégzést". Ronaldo a szokásosnál is ingerültebb volt, az első bekapott gól után leszólta a társait, majd a negyediket követően mutogatással jelezte, mit gondol róluk. Biztosan tudta, hogy mindent vesz a kamera, ezért kellően teátrális volt: jelezte, hogy szerinte alszanak a társai, méltatlankodva széttárta a karjait, majd egyértelműen mutatta, szerinte betojt a csapat - írja a Marca.

Ronaldo viselkedése jókora figyelmet keltett. Kérdés, meddig tűrik el neki az al-Nasszar játékosai és vezetői?

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek