Jövő

Cristiano Ronaldo nagy bejelentést tett a portugál válogatott kapcsán

(s)

Létrehozva: 2024.08.28.

Minden idők egyik legjobb labdarúgója, a portugál Cristiano Ronaldo egyelőre nem árulja el, mikor vonul vissza. Korábban azt mondta, valamikor a 2028-as világbajnokság előtt biztosan befejezi.

Cristiano Ronaldo a portugál NOW-magazinnak elárulta, még nem tudja, mikor vonul vissza a nemzeti válogatottól, illetve mikor hagy fel végleg a labdarúgással – e beszélgetést a Marca szemlézte. 

Portugal v France: Quarter-Final - UEFA EURO 2024
Visszavonulása időpontjáról is beszélt Cristiano Ronaldo  Fotó: NurPhoto via AFP

– Előre senkinek sem árulom el, hogy mikor hagyom el a válogatottat, de egy nagyon spontán döntés lesz. És hogy mikor teszek pontot aktív pályafutásomra, azt csak Isten tudja.

Ronaldo a nyári Európa-bajnokságon csalódást okozott, nem szerzett gólt. A 39 éves sztár viszont jelezte, hogy tovább kívánja folytatni szereplését a portugál válogatottban, esze ágában sincs távozni, azaz Roberto Martinez szövetségi kapitány nyugodtan számíthat a játékára a közelgő Nemzetek Ligája-mérkőzéseken is.

Egyvalami biztos: a sztár a visszavonulása után nem adja a fejét edzősködésre.

– Jelenleg nem gondolkodom azon, hogy tréner legyek. Meg sem fordul a fejemben, soha nem is gondoltam rá – jelentette ki, egyértelművé téve, hogy a visszavonulása utáni tervei között nem szerepel, hogy ebben a szerepkörben maradjon a labdarúgás világában.

Közismert, továbbra is a szaúdi al-Nassr-ban szerepel, mert boldog a klubnál és az arab országban egyaránt.

Ronaldo, a rekorder

Ronaldo a portugál válogatottban 212 mérkőzésen szerepelt és 130 gólt szerzett, mindkét mutatóban világrekorder a nemzeti csapatokat tekintve.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek