Kínos

Ronaldo tovább égeti magát, mindenki rajta nevet – videó

LM

Létrehozva: 2024.08.22.

Új platformra tört be az ötszörös aranylabdás. Cristiano Ronaldo elindította a YouTube-csatornáját, a rajongók azonban rögtön kiszúrtak egy trófeát, amivel máris vicc tárgya lett.

Cristiano Ronaldo új, futballpályán kívüli projektbe szállt bele. Az ötszörös aranylabdás elindította a YouTube-csatornáját, ahová egy nap alatt 12 videót töltött fel. A többségében rövid videók egy-egy eseményről számolnak be, de csinált párosoknak szánt kvízt szerelmével, Georgina Rodriguezzel. A rajongóknak azonban feltűnt egy furcsa háttérelem, ami után rögtön betalálták a 39 éves világklasszist.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo videóin rögtön élcelődtek a rajongók Fotó: NurPhoto via AFP

A kanapé mögött egy trófea díszelgett, ami kísértetiesen hasonlít a világbajokság serlegére. Ez az a cím, amit Ronaldo még sose kaparintott meg. Katarban legutóbb a negyeddöntőig jutott a portugál válogatottal, a tornát végül a Lionel Messi vezette Argentína nyerte meg. A szurkolók azonnal viccet csináltak Ronaldóból.

Ronaldo végre megnyerte a képzeletbeli világbajnokságot; Azt hiszi, hogy megnyerte a vb-t haha; Álmodni szabad, szóval hagyjátok álmodni; Ez a saját vb-trófeája? 

– szemlézte a The Sun a kommenteket. Természetesen a trófea nem hamisítvány, hanem az Arab Bajnokcsapatok Kupájának serlege, amit Ronaldo tavaly augusztusban nyert az al-Nasszrrel. Azon kívül egyelőre máshol nem ért a csúcsra Szaúd-Arábiában.

Cristiano Ronaldo letarolta a YouTube-ot

Ronaldo új csatornájára 20 óra alatt 15 millióan iratkoztak fel.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek