Gyász

„Mindig is hittem, hogy lesz valamiféle csoda” - Drámai vallomást tett az edzőlegenda özvegye

KL

Létrehozva: 2024.08.28.

Megható dolgokat mesélt a nő.

Mint arról korábban már beszámoltunk, 76 éves korában elhunyt a világhírű svéd labdarúgóedző, Sven-Göran Eriksson.

Sven-Göran Eriksson búcsúzik
76 éves korában elhunyt a világhírű svéd labdarúgóedző, Sven-Göran Eriksson Fotó: AFP

A futball-legenda volt barátnője, Nancy Dell'Olio szerdán a Good Morning Britain-ben beszélt az edzővel folytatott utolsó beszélgetéséről. A 63 éves nő 1998 és 2007 között volt együtt Erikssonnal. Interjúja során az olasz ügyvédnő elmesélte, hogyan tartotta a kapcsolatot a labdarúgóedzővel, miután értesült a rákdiagnózisáról.

Igyekezett telefonon keresztül elhitetni, hogy minden rendben van, mert a legtöbbször nem vette fel a mobilt, vagy éppen kezelésen volt

- mondta Nancy Dell'Olio, majd megjegyezte, soha nem gondolta volna, hogy Sven-Göran Eriksson meg fog halni.

− Mindig hittem abban, hogy valamilyen csoda fog történni - tette hozzá.

A nő elmondása szerint, amikor telefonon beszélgettek a futball-legenda mindig „nyugodtnak” tűnt, és állandóan „nevetett”.

Szerethető volt, ha szeretsz valakit, örökké szeretni fogod. Nagyon kedves ember volt. Visszafogottabb, és ezért mindig az ellenkezője kapta a figyelmet

- mesélte Nancy Dell'Olio.

Az Amazon Prime nemrégiben megjelent a Sven című dokumentumfilm, amiben az edző elárulta, hogyan szeretné, ha emlékeznének rá.

− Remélhetőleg az emberek azt mondják majd: »Igen, jó ember volt«. De nem mindenki fogja ezt mondani. Remélem, úgy fognak emlékezni rám, mint egy pozitív emberre, aki megpróbált mindent megtenni, amit csak tudott. Ne sajnáljátok. Mosolyogjatok. Köszönök mindent - az edzőknek, a játékosoknak, a közönségnek - idézi Sven-Göran Eriksson szavait a Ladbible.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek