Bonyodalom

Forr a levegő Párizsban, Neymar rányomult az olimpia szépére

LL

Létrehozva: 2024.08.07.

Neymar vele is megcsalta gyermeke anyját? Luana Alonso ügyesen gyarapítja influenszerként a rajongótáborát.

Ha nem is a medencében nyújtott teljesítményével, de Luana Alonso nagy feltűnést keltett a párizsi olimpián. A 20 éves paraguayi úszónő rögtön az első párizsi versenynapján nagy hátránnyal kiesett az egyetlen száma (100 méteres női pillangóúszás) előfutamában, majd bejelentette: visszavonul és inkább influenszer lesz. Hazája sportvezetői később arra kérték, a terveivel ellentétben hagyja el mielőbb az olimpiai falut, mert "nem megfelelő légkört" teremt. Az utóbbi napokban mégis végigjárta Párizs nevezetességeit, de a kirúgása hírét már texasi otthonából cáfolta.

Luana Alonso rengeteg Instagram-követőt nyer a botrányaival
Luana Alonso rengeteg Instagram-követőt nyer a botrányaival         Fotó: AFP

Luana Alonso, az olimpia szépe a több százezer követővel gyarapodott Instagram-profilján, ahol szerdai állás szerint már a 800 ezer főt is átlépte a rajongótábora. Miután pedig ilyen nagy érdeklődés támadt az irányába, úgy döntött tiszta vizet önt a pohárba: 

Csak világossá akartam tenni, hogy soha, sehonnan nem rúgtak ki vagy távolítottak el. Hagyjátok abba a hamis információk terjesztését! 

A szexi (ex)sportolónő körüli vihar kapcsán hazájában napvilágra került egy korábbi afférja a nőfaló Neymarral. 

Luana Alonso megváratta Neymart

Mint kiderült, a brazil futballsztár még 2022-ben figyelt föl Luana szépségére.

Előbb lájkolgatta a fotóit, majd privát üzenetet is küldött a lánynak az Instagramon. A focista akkoriban még javában együtt volt Bruna Biancardival, aki tavaly gyermeket szült neki, és a gyakori megcsalásai miatt novemberben szakított a focistával.

– Először nem is láttam az üzenetét, ezért csak később válaszoltam neki. Hogy mit, azt nem árulhatom el – mondta titokzatoskodva Luana, azt ugyanakkor elismerte, hogy kölcsönösen írogattak egymásnak Neymarral.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek