Tragédia

Halálos kerékpárbalesetet szenvedett huga esküvője előtt a hoki szupersztárja

Létrehozva: 2024.08.30.

Módosítva: 2024.08.30.

Szörnyű tragédia érte a sportvilágot. Elhunyt Johnny Gaudreau, akinek a beceneve is beszédes volt: Johnny Hockey.

Szörnyű tragédia érte a hokivilágot, balesetben elhunyt az amerikai szupersztár, Johnny Gaudreau és testvére, Matthew. A hírek szerint csütörtök este kerékpározás közben balesetet szenvedtek a New Jersey állambeli Oldmans Townshipben, közel szülővárosukhoz. Mike Greenburg, az ESPN munkatársa elmondta, egy autó ütötte el őket, a sofőrt letartóztatták, kétrendbeli ittas vezetés és halálos autóbaleset miatt vádat emeltek ellene.

Johnny Gaudreau
Johnny Gaudreau az amerikai válogatott erőssége volt / Fotó: RvS.Media/Monika Majer

A 31 éves Johnny Gaudreau a Blue Jackets első számú csatára volt, miután 2022 júliusában korlátlan szabadügynökként aláírt a Calgary Flames-től. Egy népszerű esküvői oldal nyilvános bejegyzése szerint ő és Matthew Gaudreau vőfélyek lettek volna húguk, Katie pénteki philadelphiai esküvőjén. Gaudreau felesége, Meredith tanúként szerepel.

- A Columbus Blue Jackets megdöbbenéssel és megrendüléssel fogadta ezt az elképzelhetetlen tragédiát. Johnny nem csak egy nagyszerű hokis volt, de ami ennél is fontosabb, szerető férj, apa, fiú, testvér és barát. Őszinte részvétünket fejezzük ki feleségének, Meredithnek, gyermekeinek, Noának és Johnnynak, szüleinek, családjának és barátainak - írta többek között a közleményében a Columbus Blue Jackets.

A Blue Jackets szóvivője elmondta, a csapat egy későbbi időpontig nem nyilatkozik. Gaudreau az NHL egyik legjobb csatára volt, a beceneve is sokat elárult a tehetségéről: Johnny Hockey.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek