Top

Hosszú Katinka az asztalra csapott; végre Kapás Bogi álma is teljesült

SK

Létrehozva: 2024.08.25.

Ezek volt a Bors legolvasottabb sport témájú cikkei a héten.

A legeredményesebb magyar sportág volt az úszóké a párizsi olimpián. A szakág 3 aranyérmet nyert, emellett egy-egy ezüstöt és bronzot. Még sincs nyugalom, hiszen a sportág kiemelkedő alakja, Hosszú Katinka támadta be két héttel ezelőtt a szövetséget. Rio de Janeiro háromszoros olimpiai bajnoka azóta sem fogta vissza magát, szerinte ugyanis a szervezet hátráltatta többek között Milák Kristófot, akinek most az aranyérmét ünneplik.

Hosszú Katinka interjút adott az Eurosport Magyarország YouTube-csatornának, melyben elmondta, óriási hiba volt azt kommunikálni az elmúlt hónapokban, hogy Milák felkészültsége nem lehet elég az olimpiához. Úgy véli, emiatt lehetett "csak" második 200 méter pillangón.

Nagyon nagy hiba volt a stáb részéről, hogy szinte előre mosták a kezüket. Erről nem szabad kifelé beszélni. Előadták, hogy mi nem tudunk semmit az ő felkészüléséről. Most pedig az ő eredményei mögött állnak. Ez nem visz előre

- fakadt ki az interjúban a bajnoknő.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el.

Hosszú Katinka
Hosszú Katinka az idei olimpiára nem jutott ki

Magyarok ezreit sokkolta az, ami két héttel ezelőtt Taylor Swift bécsi koncertjével történt. A világ legsikeresebb előadójának buliján a titkosszolgálatok szerint merényletet terveztek, ezért az összes ausztriai eseményt lemondták. A gyanúsítottakat őrizetbe is vették, három tizenévest kaptak el terrorcselekmény tervezése miatt. Az egyik 19 éves fiú mindent beismert a tervezett vérfürdőről. Rengetegen érkeztek volna hazánkból is Bécsbe azért, hogy élőben láthassák az ameriai énekesnőt, aki Ausztria mellett idén már csak egyetlen európai városban lép fel. Taylor Swift programjába öt londoni koncertet kötöttek le, ezek egyikén volt ott hétfőn Kapás Bogi a férjével, Telegdy Ádámmal.

Bogi az Instagram-oldalán történetekkel közvetített az előkészületekről, kiderült, hogy régóta az amerikai énekesnő nagy rajongója, s a hétfői eseményre VIP-jeggyel érkeztek a Wembley-stadionba. Sőt, tetoválásával tragikusan fiatalon elhunyt húgát is vitte magával a koncertre Bogi. A becslések szerint 90 ezren lehetettek a show-n.

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el. 

Kapás Bogi az év végén visszavonul 

Cristiano Ronaldo új, futballpályán kívüli projektbe szállt bele. Az ötszörös aranylabdás elindította a YouTube-csatornáját, ahová egy nap alatt 12 videót töltött fel. A többségében rövid videók egy-egy eseményről számolnak be, de csinált párosoknak szánt kvízt szerelmével, Georgina Rodriguezzel. A rajongóknak azonban feltűnt egy furcsa háttérelem, ami után rögtön betalálták a 39 éves világklasszist.

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo videóin rögtön élcelődtek a rajongók Fotó: NurPhoto via AFP

A kanapé mögött egy trófea díszelgett, ami kísértetiesen hasonlít a világbajokság serlegére. A baj csak az, hogy ez az a cím, amit Ronaldo még sose kaparintott meg. 

A teljes cikket ide kattintva olvashatod el. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek