Szomorú

Hiába a győzelem, szakított barátnőjével az F1 új szupersztárja

LM

Létrehozva: 2024.08.28.

Idei második győzelmét aratta a Forma–1-es Holland Nagydíjon a McLaren pilótája. Lando Norris jelentősen megverte riválisát, Max Verstappent, a brit pilóta magánélete azonban közel sincsen rendben.

Lando Norris igazi erődemonstrációt tartott a múlt hétvégi, Forma–1-es Holland Nagydíjon. A rajtot követően ugyan Max Verstappen megelőzte, ám a 18. körben visszavette a vezetést, onnantól pedig nagyon magabiztos előnyt épített ki és végül több mint 22 másodperccel verte a hollandot. Most azonban kiderült, a magánélete közel sem ennyire kiegyensúlyozott.

Lando Norris
Lando Norris szakított a barátnőjével Fotó: NurPhoto via AFP

A 24 éves versenyző még áprilisban Monacóban járt, ahol a helyszínen tekintette meg a Monte-Carlo Masters tenisztorna döntőjét, de nem egyedül. Norris a portugál modellel, Margarida Corceiróval üldögélt a lelátón. Később kiderült, a modell és a pilóta már tavaly május óta együtt vannak.

Útjaik azóta viszont különváltak, amit Norris Hollandiában is megerősített, amikor arról kérdezték, hogy szeretne-e kutyát a jövőben: 

Ha igen, akkor szükségem lenne egy barátnőre, jelenleg pedig nincs 

leplezte le magát Lando Norris. Hölgy rajongói ezt aligha bánják, a brit versenyző ugyanis nagyon népszerű a lányok körében.

Corceiro egy másik élsportolóval is járt Norris mellett, korábban a Chelsea-nél játszó futballistával, Joao Félixxel alkotott egy párt.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek