Favorit

Lebukott Szoboszlai Dominik, ez lett az új szenvedélye

LM

Létrehozva: 2024.08.23.

A Liverpool a nyáron az edzőközpontját is átalakította, hogy a játékosok közelebb kerüljenek egymáshoz. Az új kávézó létrejöttének Szoboszlai Dominik és Mohamed Szalah is rendkívül örül.

A Liverpool kulcsjátékosai közül idén nyáron Joel Matip és Thiago Alcantara távozott, a többiek maradtak a 19-szeres angol bajnoknál. Az együttes nagy hangsúlyt fektet arra, hogy egyben tartsa  csapatot, éppen ezért a nyáron egy újítással lepte meg a csapatot.

Szoboszlai Dominik
Szoboszlai Dominik nagy élvezője a Liverpool nyári újításának Fotó: Andrew Powell

A Liverpool egy új kávézót építtetett az edzőközpontjában. A Mandiner szemléjéből kiderül, hogy ezzel az egyik legjobban Szoboszlai Dominik járt, a magyar középpályásnak a kávéfogyasztás ugyanis nagy szenvedélye.

A Liverpool nyáron egy új kávézót épített a játékosokat szolgáló bejáratnál, hogy támogassa a találkozásaikat. Szalah az egyik rendszeres vendég, de Trent Alexander-Arnold, Szoboszlai Dominik, és Kosztasz Cimikasz is szívesen meglátogatja a helyet

 – írja a The Athletic.

Szoboszlai Dominik és Szalah egyre jobb barátok

Érdekesség, hogy ezzel Szalah és Szoboszlai barátsága még szorosabb lehet. Tavaly ugyan előbbit sok kritika illette, hogy a pályán nem passzol a magyar futballistának, ez nem rontott a jó kapcsolatukon. Szalah idén a felkészülési szezonban külön jelezte, hogy Szoboszlaival szeretne együtt futni, máskor pedig turmixot készített a 23 éves középpályásnak. A Betis elleni barátságos mérkőzésen Szalah adott gólpasszt Szoboszlainak, aki ezt az Ipswich elleni angol bajnokin visszaadta.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek