Korai öröm

Nagyon kínos helyzetbe került Lewis Hamilton, próbára tették a hűségét

MM

Létrehozva: 2024.08.30.

Sorra kosarazza ki a rajongókat, pedig szíve szerint nem tenné. Lewis Hamilton még javában a Mercedes pilótája, de már a következő F1-csapata, a Ferrari hívei imádják.

Sokan kritizálták Lewis Hamiltont, amikor a Forma-1 hétszeres világbajnoka még az idei versenysorozat megkezdése előtt bejelentette: jövőre a Mercedestől távozva a Ferrari autóversenyzője lesz. Talán most érzi át ő is igazán, hogy korai volt a hír világgá kürtölése. A hétvégi Olasz Nagydíj helyszínén, Monzában ugyanis alig győzi visszaverni az érte máris rajongó Ferrari-hívek ostromát.

Lewis Hamiltont egyelőre hiába kérlelik, Mercedes-pilótaként nem írja alá a piros Ferrari-sapkákat
Lewis Hamiltont egyelőre hiába kérlelik, Mercedes-pilótaként nem írja alá a piros Ferrari-sapkákat    Fotó: Getty Images

Ezzel együtt még 9 versenyhétvége van hátra az F1-szezonból, de Hamilton máris félig-meddig Ferrari-pilótának érezheti magát, úgy körülrajongják az olaszok. Az amúgy kellemes teher azért jelent most különösen nehéz feladatot a világsztár számára, mert egyelőre mégiscsak egy rivális alkalmazottja. Hiába örül a felé áradó lelkesedésnek és szeretetnek, úgy érzi helyesnek, hogy visszautasítja a kéréseket.

Sokan kérték, hogy írjam alá a vörös sapkájukat, de azt mondtam nekik: 'Ez még túl korai'

– mondta Hamilton.

Lewis Hamilton már lelkesen készül

A hétszeres vb-győztes, 105 futamot nyert versenyző ugyanakkor elismerte: Monzában belekóstolva a Ferrari-rajongók "hihetetlenül szenvedélyes" szeretetébe, már alig várja, hogy januártól része legyen a különleges olasz közösségnek. Addig azonban még dolgozni akar az olasz nyelvtudásán, ami egyelőre nem az igazi.

A Forma-1 Olasz Nagydíja vasárnap 15 órakor (tv: M4 Sport) kezdődik.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek