Sérülés

Nagy a baj, már tényleg aggódnak Lionel Messiért

HWK

Létrehozva: 2024.08.13.

Egyre inkább aggódik az Inter Miami szakmai stábja. Még mindig nem tudni, mikor térhet vissza a pályára Lionel Messi, a floridai csapat legnagyobb sztárja.

Az Inter Miami vezetőedzője, Tata Martino immár elismerte, fogalma sincs, mikor térhet játszhat újra a csapatban Lionel Messi. Az argentin világsztár július 15-én a Kolumbia elleni Copa America-döntőben bokasérülést szenvedett, és a 64. percben lecserélték. Egy nappal később bejelentették, hogy a nyolcszoros aranylabdás jobb bokájának a szalagjai megsérültek, de műtétre nem volt szüksége.

Lionel Messi
Lionel Messi egy hónapja sérült Fotó: AFP

"Leo a várakozásoknak megfelelően gyógyul, de még mindig nincs pontos dátum, nem tudom, mikor csatlakozhat újra a csapathoz. Továbbra is külön dolgozik" – mondta Martino.

Messi a többiektől távol, privát edzéseket folytat, és megtippelni sem tudják, mikor csatlakozhat a csapathoz. A goal.com úgy sejti, hogy augusztusban még biztosan nem tér vissza.

Az Inter Miami jelenleg azért küzd, hogy megvédje a tavaly megnyert Ligakupa-címét, amit főképp Messi, Sergio Busquets és Jordi Alba tapasztalatának, valamint Robert Taylor kiváló játékának köszönhetett. Messi sérülése ellenére a floridai együttes jól teljesített a Ligakupában és a bajnokságban is. Az Inter Miami vezeti az MLS keleti konferenciáját, a Ligakupában pedig a legjobb 16 közé jutott.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek