IKREK

Előre megmondta az olimpia magyar hőse, Márton Viviana: a dobogó tetejére akar állni - Videó

LL

Létrehozva: 2024.08.09.

Ikertestvérével együtt régóta ezen járt az eszük. Márton Viviana és Luana már hónapokkal ezelőtt vizualizálták magukban, hogy versenyeznek és nyernek az olimpián.

A párizsi olimpia legnagyobb meglepetését szolgáltatta Márton Viviana már azzal is, hogy vagány, bátor versenyzéssel, három szebbnél szebb győzelmet aratva bejutott a női tékvandó 67 kg-os kategóriájának döntőjébe (a pénteken 21:19-kor kezdődő fináléban a világbajnoki ezüstérmes és kétszeres Eb-harmadik szerb Alekszandra Perisiccsel találkozik). Persze ez a nagy sorozat csak a kívülállók számára volt váratlan.

Márton Viviana szenzációs sorozatot produkált: a 18 éves magyar tékvandós lány meg sem állt az olimpia döntőjéig
Márton Viviana szenzációs sorozatot produkált: a 18 éves magyar tékvandós lány meg sem állt az olimpia döntőjéig / Fotó: AFP

Márton Viviana és ikertestvére, Luana (ő 57 kg-ban a sportág első magyar női világbajnoka, de az olimpiára nem sikerült kvalifikálnia) már hónapokkal korábban, idén februárban kerek-perec megmondták: minden este elképzelik magukban, hogy a párizsi olimpián versenyeznek, és meg sem állnak a dobogóig. Pedig a junior Európa-bajnok Viviana és Luana ekkor még csak a bulgáriai olimpiai selejtezőre készültek.

Az olimpiai döntő magyar résztvevője, Viviana egy másik Origo-videóban, már a kvóta megszerzése után beszélt arról, hogy olimpiai ötkarikát ábrázoló tetoválást készül csináltatni. De több érdekesség mellett azt is elárulta, hogy a párizsi versenyzés után alighanem rántott hús és krumplipüré várja majd otthon.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek