Gyász

Megszakad a szív, két csecsemőjét hagyta hátra a tragikus hirtelenséggel meghalt sztársportoló

HWK

Létrehozva: 2024.08.30.

Két gyermeket hagyott hátra az elgázolt hokis. Johnny Gaudreau tragédiája sokkolta a tengerentúli sportéletet.

Kerékpározás közben elütötték és életét vesztette Johnny Gaudreau, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) szereplő Columbus Blue Jackets játékosa, valamint testvére, Matthew.

Johnny Gaudreau
Johnny Gaudreau a Columbus Blue Jackets egyik legjobbja volt Fotó: Jason Mowry

Gaudreau feleségét, Meredith-et, két 2 év alatti gyermeket, a lányát, Noát és fiát, Johnnyt hagyta hátra. Szülei, Guy és Jane is élnek még, két húga van, Katie és Kristen Gaudreau. Sajtóhírek szerint pénteken éppen Katie esküvőjén lettek volna tanúk a fivérével. 

"Imádott apa, szeretett férj, fiú, testvér és csapattárs volt, aki mindenkivel kedvesen viselkedett, aki elég szerencsés volt ahhoz, hogy keresztezze az útját." - írta az NHL a tragédia után kiadott közleményében.

A 31 éves csatár és nála két évvel fiatalabb öccse New Jerseyben, nem messze otthonuktól biciklizett, amikor egy hátulról érkező SUV nem tudta őket kikerülni, és halálos sérüléseket szenvedtek. A rendőrség közleménye szerint a sofőr alkoholos befolyásoltság alatt állt, őrizetbe vették és kétrendbeli halálos gázolás vádjával eljárást indítottak vele szemben.

A kétgyermekes apa, Johnny Gaudreau közönségkedvenc volt Calgaryban és Columbusban is. Két éve igazol a Blue Jacketshez, 763 NHL-alapszakasz-mérkőzésen 743 pontot (243 gól, 500 gólpassz) gyűjtött, hétszer szerepelt All Star-gálán.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek