Horror

Rohantak a mentők, óriási bukás történt az olimpián – fotó

LM

Létrehozva: 2024.08.04.

Dermedt csend lett úrrá a lelátón a BMX-ezők elődöntőjén a párizsi olimpián. A brit Kye Whyte óriásit esett, ami után mozdulatlanul feküdt a földön. A mentők azonnal a segítségére siettek.

Kye Whyte komoly esélyekkel várhatta a párizsi olimpia BMX-versenyét, három évvel ezelőtt, Tokióban ugyanis ezüstérmes lett. A brit sportoló idén is már az elődöntőnél járt, ott azonban szörnyű balesetet szenvedett.

Kye Whyte ijesztő sérülést szenvedett a párizsi olimpián / Fotó: AFP

A beszámolók szerint Whyte a második ugratás után vesztette el uralmát a kerékpárja fölött és érkezett rendkívül szerencsétlenül a földre. A mozdulatlanul fekvő sportolóhoz azonnal rohantak a mentők, és hosszú percekig ápolták. Végül hordágyon keresztül vitték le a pályáról, ezt követően alapos kivizsgálásokon vett részt.

A britek olimpiai oldala közleményt adott ki, amiben jó hírekről számoltak be, Whyte szerencsére nem szenvedett súlyos sérülést
„A ma esti BMX-elődöntőben történt balesete után Kye Whyte-ot azonnal megvizsgálta a helyszíni orvosi csapat és a csapatorvos, jelentős sérülés nem történt. Mielőbbi felépülést kívánunk Kye-nak, és már nagyon várjuk, hogy hamarosan újra kerékpárjára üljön” – írták a britek.

A The Sun arra emlékezettett, hogy Whyte hónapok óta hátfájdalmakkal küszködik, aminek köze lehet a mostani balesetéhez.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek