HetiTop

Nagyon aggódnak Lionel Messiért; főhet Marco Rossi feje

LM

Létrehozva: 2024.08.18.

Milák Kristófot édesanyja köszöntötte az újabb nagyszerű olimpiai aranya után. Lionel Messi sérülése egyre rejtélyesebb, Marco Rossi több kulcsembere pedig bizonytalan helyzetben. A Bors eheti legolvasottabb híreiből szemléztünk.

Milák Kristóf az elmúlt egy évben szinte semmilyen életjelet nem adott magáról és csak találgatni lehetett, hogy milyen formában érkezik a párizsi olimpiára. Ehhez képest a 24 éves sportoló nagyszerűen úszott, először a 200 méter pillangón ezüstérmet szerzett, 100 méteren azonban már senki sem tudta megállítani, így Tokió után Párizsban is olimpiai bajnok lett. Az ünnepélyes hazaérkezés után Milák a Puskás Arénánál mondott rövid beszédet és fotózkodott a szurkolókkal. Emellett viszont a családra is jutott idő, édesanyját hosszasan ölelte magához az újdonsült bajnok.

Milák Kristóf
Milák Kristóf így ölelte édesanyját Fotó: Metropol

Lionel Messi július 15-én a Kolumbia elleni Copa America-döntőben bokasérülést szenvedett, és a 64. percben lecserélték. Ezt követően kiderült, hogy a jobb bokájának a szalagjai sérültek. A helyzet azóta sem javult sokat, Messi még mindig harcképtelen és egyre nagyobb az aggodalom vele kapcsolatban. "Leo a várakozásoknak megfelelően gyógyul, de még mindig nincs pontos dátum, nem tudom, mikor csatlakozhat újra a csapathoz. Továbbra is külön dolgozik" – próbálta nyugtatni a kedélyeket Tata Martino, az Inter Miami vezetőedzője. Az együttes 25 forduló után 53 ponttal vezeti a keleti csoportot. Azonban óriási kérdés, hogy legjobbjuk, Messi mikor tér vissza.

A magyar labdarúgó-válogatott szeptembertől újra tétmérkőzéseket játszik, jön a Nemzetek Ligája-sorozat, ahol Németország, Hollandia és Bosznia-Hercegovina lesz Marco Rossiék ellenfele. A szövetségi kapitány több szempontból aggódhat, rengeteg kulcsjátékosának ugyanis még bizonytalan a jövője klubszinten. Sallai Roland bármennyire is menne, könnyen lehet, hogy marad a Freiburgnál. Szalai Attilából nem kér a Hoffenheim, de egyelőre nincs igazán komoly kérője. Callum Styles újfent az angol harmadosztályban találta magát, Horváth Krisztofer pedig nem felelt meg az olasz élvonalbeli Torino elvárásainak. Dárdai Márton könnyen lehet, hogy távozik a Herthától és osztályt lép, Németh András pedig szintén elhagyhatja a Bundesliga 2-t.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek