Botrány

Áll a bál Párizsban: olyat csinált egy sportoló az olimpiai faluban, páros lábbal rúgtak ki onnan

B.

Létrehozva: 2024.08.06.

Nem teremtett megfelelő légkört.

Kirúgták az olimpiai faluból Luana Alonso paraguayi úszót, mert állítólag "nem teremtett megfelelő légkört" a csapaton belül. A sportoló nem élvezte az ötkarikás játékokat, miután hatodik lett 100 méter pillangón, bejelentette, hogy 20 évesen visszavonul és inkább influenszer lesz.

Most már hivatalos! Visszalépek az úszástól, nagyon köszönöm mindenkinek a támogatást! Bocs, Paraguay. Úszás: köszönöm, hogy álmodhattam, megtanítottál küzdeni, próbálkozni, kitartásra, áldozatkészségre, fegyelemre és még sok másra. Neked adtam az életem egy részét, és nem cserélném el semmire a világon, mert életem legjobb élményeit éltem át, örömök ezreit adtad nekem, barátokat más országokból, akiket mindig a szívemben fogok hordozni

- fogalmazott korábban Luana.

Paraguay csapata azonban most arra kérte a sportolót, hogy hagyja el az olimpiai falut, miután eredetileg azt tervezte, hogy a verseny hátralévő részében még ott marad - írja a Mirror. A döntést azzal indokolták, hogy az úszó "nem megfelelő légkört" teremtett.

Jelenléte nem teremt megfelelő légkört paraguayi csapatban

 - mondta Larissa Schaerer. Hozzátette, köszönik Luanának, hogy az utasítások szerint járt el.

A sportoló már a közösségi oldalak népszerű figurája, Instagram-fiókján 514 000 követője van – így fényes influenszer-karrier előtt állhat.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek