Párizs 2024

Rasovszky Kristóf a feleségét hívja először a nagy győzelem után - Videó

HWK

Létrehozva: 2024.08.09.

Kiderült, kivel beszél először a magyar úszóhős. Rasovszky Kristóf aranyérmet nyert a nyíltvízi úszók versenyében a párizsi olimpián.

Parádés teljesítménnyel Rasovszky Kristóf arany-, Betlehem Dávid pedig bronzérmet nyert az olimpián. A győztes, a veszprémiek 27 éves kiválósága - aki három éve Tokióban második volt - szinte végig vezetett a 10 kilométeres pénteki viadalon. Rasovszky napra pontosan 12 évvel Risztov Éva londoni győzelmét követően a nyíltvízi szakág második aranyát nyerte, s ez a magyar úszósport 32. olimpiai elsősége.

Kettős magyar siker: Rasovszky első, Betlehem harmadik lett 

A zöld sapkában úszó "Balatoni cápa" az olimpia előtt több érdekességet elárult magáról. Az alábbi videóban többek között arról is beszélt, hogy kit szokott először hívni a versenyek után.

"Először a feleségemet szoktam keresni a versenyek után, ha jól sikerült, akkor nagyon örülünk, ha nem, akkor kevésbé. Az első kérdés, hogy érzem magam, bántottak-e, és utána, mennyire vagyok elégedett." - mesélte Rasovszky Kristóf, aki alighanem maximálisan elégedett a párizsi teljesítményével.


 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek