Koncert

Rengeteg magyar irigyli most Kapás Bogit, itt tűnt fel az olimpia után az úszónő

SK

Létrehozva: 2024.08.20.

Az olimpián után lazíthat a magyar Kapás Bogi pályafutása utolsó hónapjai előtt. Hétfőn egy régi vágya vált valóra.

Magyarok ezreit sokkolta az, ami két héttel ezelőtt Taylor Swift bécsi koncertjével történt. A világ legsikeresebb előadójának buliján a titkosszolgálatok szerint merényletet terveztek, ezért az összes ausztriai eseményt lemondták. A gyanúsítottakat őrizetbe is vették, három tizenévest kaptak el terrorcselekmény tervezése miatt. Az egyik 19 éves fiú mindent beismert a tervezett vérfürdőről. Rengetegen érkeztek volna hazánkból is Bécsbe azért, hogy élőben láthassák az ameriai énekesnőt, aki Ausztria mellett idén már csak egyetlen európai városban lép fel. Taylor Swift programjába öt londoni koncertet kötöttek le, ezek egyikén volt ott hétfőn Kapás Bogi a férjével, Telegdy Ádámmal.

Kapás Bogi az év végén visszavonul 

Bogi az Instagram-oldalán történetekkel közvetített az előkészületekről, kiderült, hogy régóta az amerikai énekesnő nagy rajongója, s a hétfői eseményre VIP-jeggyel érkeztek a Wembley-stadionba. Sőt, tetoválásával tragikusan fiatalon elhunyt húgát is vitte magával a koncertre Bogi. A becslések szerint 90 ezren lehetettek a show-n.

Londonban közel félmillióan látták élőben Taylor Swift koncertjét Fotó: AFP

Kapás Bogi idei éve már a búcsúról és az új kezdetről szól. Azt már januárban bejelentette, hogy decemberben, jó eséllyel Budapesten a rövidpályás vébén visszavonul. Az év fénypontja volt, hogy sikerült kijutnia az ötödim olimpiájára is, ahol noha betegségel bajlódott, de bejutott a 200 méteres pillangóúszás középdöntőjébe. Férje, Telegdy Ádám szintén ott volt Párizsban, ő 200 méter hátúszásban lett középdöntős.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek